Blogindlæg

Nyt badeværelse? 2 gode råd når du skal have et nyt badeværelse

I artiklen her kommer vi ind på nogle af de spørgsmål vi ofte møder, når man fx skal have lavet en tilbygning til et nyt badeværelse eller når man fx skal finde ud af, hvor meget et nyt badeværelse koster. Vi kommer i artiklen ind på, hvordan du som boligejer kan spare penge, når du skal have et nyt badeværelse; om det er i København, Aarhus, Odense el. andre mindre byer. Vi kommer ind på, hvor du kan finde inspiration til dit nye badeværelse. Vi kommer ind på forskellige leverandører af nye badeværelser.

Før vi begynder med de råd vi har, så skal vi starte med at forstå, hvor meget et badeværelse koster. Prisen på et badeværelse kommer an på flere ting – overraskende nok. Det kommer an på dit valg af fliser, hvor stort rummet er, hvilken leverandør du vælger, arbejdstimerne, valget af materialer, skal der være brusekabine og badekar? Kun brusekabine? Kun badekar? Og så videre og så videre. Renovering af et nyt badeværelse koster op mod flere 100 tusinde kroner. Du skal derfor ikke være overrasket over et tilbud på fx 250.000 DKK

 

Tip 1 Sådan sparer du penge på et nyt badeværelse.

Hvis du gerne vil spare nogle kroner på et nyt badeværelse, så kan det give rigtig god mening at spare på fliserne. Eksempelvis kan du ved vådarealet have fliser og ved det resterende areal kan du have noget andet badeværelsesgulv. En anden rigtig god ting er at gøre noget af arbejdet selv. Hvis du fx er i stand til selv at kunne ligge klinkerne kan du spare mange arbejdstimer og dermed en masse kroner i den anden ende.

Tip 2 Sådan sikrer du, at du ikke bliver skuffet med dit nye badeværelse.

Det er utrolig vigtigt og essentielt, at du har forventningsafstemt med din vvs mand. Eksempelvis har vi anbefalet VVS København rigtig meget, da vi ved de går meget op i forventningsafstemning og kundetilfredshed. Det er så vigtigt, når du skal have et nyt badeværelse for det koster mange penge og man skal selvfølgelig gerne være tilfreds med resultatet.

Kommentarer lukket til Nyt badeværelse? 2 gode råd når du skal have et nyt badeværelse