Blogindlæg

Få en engel både til at pynte i hjemmet – og til snaps

Med denne specielle engel er det ikke kun muligt at få pyntet hjemmet med noget flot kunst. Den er nemlig så meget mere end det, da det også fungerer som et helt perfekte snapseglas. Når man ser på engel, så vil man lægge mærke til det meget simple design. Det er en engel i glas med meget simple detaljer. Den består først og fremmest af en krop, der er formet som en klokke. Klokken er lavet af tyndt og transparent glas, så det ser meget simpelt og enkelt ud. Hovedet på toppen er også lavet af transparent glas, hvor det er massivt hele vejen igennem.

Hvis man derimod rykker blikket hen mod vingerne, så bliver ens øjne fanget på en helt anden måde. Den har nemlig en meget flot blå farve på vingerne, der skiller sig ud fra resten af englen. Når man går tæt på og ser på vingerne, så vil man også lægge mærke til, at der er fine små detaljer, der giver en rigtig flot effekt til det hele. Den er ikke særlig stor i sig selv, da den kun måler omkring 10 centimeter i højden. Hvis man ser på diameteren på glasset, så er det også kun på omkring 5 centimeter. Det gør dog netop, at det er perfekt som et snapseglas.

Det perfekte snapsglas til en selv og til en gave

Englen er nemlig ikke beregnet til at bruge som pynt. Man kan selvfølgelig godt have den stående, men det rette formål med denne simple og flotte engel har hele tiden været at bruge den som et snapseglas. Ved at vende den på hoved så den støtter sig på hovedet og på vingerne, så har man lige pludselig en velfungerende snapseglas. Kroppen i form af en klokken fungerer derfor pludselig som det, man hælder snapsen op i.

Så hvis man ønsker at eje et snapsglas, der er lidt ud over det sædvanlige, så er dette et perfekt match. Det er dog også meget passende at give væk i en gave, da alle kan bruge sådan en fin lille engel. Den kan nemlig gælde både som en flot engel, som man kan bruge til at dekorere med og som det snapseglas, som det er meningen, at den skal fungere som.

Snapsengle er mundblæste snaps glas fremstillet af kunstneren John Poulsen som har sin eget værksted på Als.

Kommentarer lukket til Få en engel både til at pynte i hjemmet – og til snaps