Blogindlæg

Lad ørekæder fuldende dit look

Dette indhold er sponsoreret.

Måske har du i gave fra din udkårne fået det perfekte smykke, der skal pryde dine øre. Nøjagtigt det vedhæng, du har stået og savlet over ude foran smykkebutikken utallige gange. Der mangler dog noget. Noget, der giver udtrykket de sidste 10 %, og som fuldender dit look. Løsningen for dig kan meget vel være et par ørekæder.

Smart, enkelt og moderne

Du vil i så fald ikke være ene om at vælge denne vej i bestræbelsen på at se ud, som du drømmer om. Ørekæder er nemlig moderne, og det er bestemt ikke svært at forstå hvorfor. Med et par ørekæder får du simpelthen et ophæng til dine øresmykker. Ørekæder er altså til dig, der godt kan lide udtrykket med smykker, der ikke er fastsat på din øreflip som en traditionel ørering, men derimod hænger fra dit øre.

Fra den ene side af din øreflip hænger selve smykket i ørekæden, og på den anden hænger så den anden halvdel af ørekæden og supplerer stykket med smykket. Udtrykket er enkelt og stilsikkert. Som nævnt rammer du tilmed en trend, der har vundet indpas hos mange modebevidste kvinder.

Mange forskellige varianter

Ørekæder fås i forskellige farver, former, længder og tykkelser. Kæden skal som bekendt gennem hullet i din øreflip, så tykkelsen begrænser sig naturligvis til, hvad der fysisk kan lade sig gøre. De fleste kommer med en tykkelse på lige omkring én millimeter – mange er også en anelse tykkere, nemlig op til 1,3 millimeter.

Længden varierer naturligvis også. Her skal du selvsagt vælge den længde, du synes er pænest til netop dine ører og smykkerne, der skal hænge i kæderne. Ørekæder findes oftest i længderne i spændet fra 7 centimeter til 13,5 centimeter.

Når det kommer til formerne, er der lidt forskellige veje at gå. Du kan eksempelvis vælge en ørekæde, der er relativt glat med en meget fin overfladetekstur. I den anden grøft kan du vælge en ørekæde, der er noget grovere, hvor der er et større mellemrum mellem kuglerne på kæden.

Det sidste, der naturligvis er vigtigt og, som i høj grad spiller ind på det samlede udtryk, er den farve, som ørekæden har. Dette inkluderer altså også, hvilket materiale og hvilken belægning, ørekæden har. De fleste ørekæder er lavet af messing og derefter belagt med enten sølv, platin eller guld.

Det diskrete valg vil være en messingkæde belagt med sølv, som altså næppe vil være decideret blikfang. En lignende belægning, om end den fremstår en kende mere eksklusiv, er platinbelægning. Her får du en belægning, der er en smule mere skinnende og har en svag farvenuance. Endelig er der belægning i guld (typisk 18 karat), som selvfølgelig giver et smukt og mere ekstravagant udtryk.

Kommentarer lukket til Lad ørekæder fuldende dit look