Blogindlæg

Det personlige, æstetiske liv i boligen kan let sparkes i gang

Dette indhold er sponsoreret.

Mangler din bolig en smule mere personlig æstetik? Så kom i gang med at kreere egne mønstre, tæpper eller bare finde flotte svæverammer. Du behøver ikke at være et kreativt geni for at give din bolig personlighed og stil, der rager ud over de ofte meget sammenlignelige boligindretninger. Et øje for detaljen, egne sjove ideer, hjemmelavede smykker og udsmykninger. Det hele giver en personlig vildskab, der kan virke rodet for den minimalistiske indretningsstil, der hersker over norden. Medmindre det tilpasses den minimalistiske udtryk selvfølgelig.

Malerier, hylder, tæpper og polstrede møbler

Hvis du maler, din partner gør, dine børn gør, din bror, søster, fætter eller kusine gør, så få deres værker hængt op på væggen. Er du tilfreds med de malerier, du allerede har anskaffet dig, hvad så med svæverammer? De hænges om malerierne og giver en lille afstand mellem rammen og lærredet, hvilket kan være meget behageligt for øjet. Det er en af de detaljer, som ser virkelig godt ud, men som du ikke lige tænker på som det første.

Noget andet er hylder, tæpper og polstrede møbler. Du kan lave noget af det selv. Du kan finde materiale til hylderne fra det væltede træ i baghaven, hækle tæpper og lave eller finde mønstre, du vil have på dine polstrede møbler. Du kan finde al den viden, du behøver, på diverse hjemmesider og gennem YouTube-videoer. De fleste projekter til en mere personlig og livlig bolig er faktisk mulige. De kræver lidt teknisk snilde, gode kontakter eller en pengepung, der tillader uforudsete udgifter.

Fin udsmykning

Du kan også friske din bolig op med fine glas perler. Det er desuden virkelig underholdende for børnefamilier. Perlerne kan bruges til at udsmykke lejligheden. Det kan være kæder, perler på puder, tæpper mm. til børneværelset eller stuen. Igen giver det personlighed, liv og en smule skørhed, som giver boligen varme. Det er langt mere hyggeligt og hjemligt end hvide vægge og en stue, der på en prik ligner et IKEA-katalog.

Den personlige vildskab

Udsmykning, hjemmedesign og stilistisk overblik giver boligen en personlighed, som er unik og enestående. Desuden er det virkelig underholdende at lege med interiør, farver og perler. Det sætter fantasien i gang, og snart tager din bolig sig helt særegent ud. Selvfølgelig behøver du ikke begynde med at ompolstre hele sofaen, når du aldrig har prøvet det før eller har nogen ide om, hvor glad du egentlig bliver for det i længden. Start dit personlige, æstetiske liv i boligen i de små.

Før du ser dig om, skal det nok tage overhånd, og pludselig skal hele boligen males på ny, og møblerne har gennemgået så mange projekter, at de ikke er til at kende længere. I første omgang kan du starte med svæverammer og glas-perler.

Kommentarer lukket til Det personlige, æstetiske liv i boligen kan let sparkes i gang