Blogindlæg

Lad din stil inspirere af lækker vintage

Du styler dig selv og dit hjem, så det udstråler din personlige stil – så hvorfor ikke også give cyklen en makeover? Er der noget, som er in for tiden, er det retro; alt skal helst være retrolook eller inspireret af lækre vintage designs fra 50’erne og 60’erne. De elegante, runde former giver et blødt udtryk, der står flot i kontrast til det 21. århundrede.

For en sikkerheds skyld

Du skal starte med det vigtigste, og det er selvfølgelig din sikkerhed og ikke cyklens udseende. Vælg en cykelhjelm, du synes er fed. Det lyder måske simpelt, men synes du, hjelmen er grim, får du den sandsynligvis aldrig på (og det kan være svært nok). Der findes rigtig mange fede hjelme, så det drejer sig bare om at finde en, der falder i din smag. Du kan (selvfølgelig!) få en cykelhjelm i et pivfrækt vintage inspireret look, hvis du er til det.

Giv din cykel en ordentlig overhaling

Der er både praktiske og udseendemæssige fordele ved en cykelkurv – de findes ikke kun i klassisk sort net længere, nu kan du også få dem i fede retro designs og flotte farver, så du kan gøre din cykel helt unik. Nogle cykelkurve har endda håndtag, så den kan tages af og bruges som indkøbskurv eller bare til at tage din oppakning med ind.

Sidst men ikke mindst

Når du nu har stylet din cykel med en eddersmart kurv, skal du være helt sikker på, at ingen render med din fede cykel. Derfor er en cykellås et MUST – selvom den ikke gør noget godt for designet. En cykellås skal ikke se smart ud, den skal bare virke – så her er du nødt til at bide i det sure æble og acceptere, at der ikke findes en pæn og moderigtig løsning på alt.

 

Kommentarer lukket til Lad din stil inspirere af lækker vintage