Blogindlæg

Fremtidens håndklæder i lækkert design

 I Danmark går vi meget op i design og stræber efter at få vores hjem til at se godt ud og samtidigt være praktisk i dagligdagen. Mange identificerer design med lamper, vaser, møbler, køkkener og lignende, men design er også de små ting i hjemmet, der fortjener lige så meget fokus og kærlighed. Et til tider overset element i hjemmet er håndklæderne på badeværelset. Det er en skam, for håndklæder er noget vi alle bruger, eksempelvis efter et bad eller håndvasken. Det betyder, at både vores gæster og vi selv ser, og oplever de håndklæder vi har valgt at have hængende i vores hjem. De håndklæder der hænger på badeværelset, er ligeledes en væsentlig del af et badeværelses stil, design og funktionalitet, og bør derfor ikke nedprioriteres. Valg af de rette håndklæder kan gøre en stor forskel for hvordan badeværelset ser ud og om det giver den følelse man ønsker ens hjem skal have, hvad enten det er en bestemt stil eller hvis man ønsker at skabe en flot og indbydende hotel-følelse. Det handler om at skabe en balanceret stil i hjemmet, med rene linjer og sammenhæng.

 

Håndklæder i dansk design

I Danmark findes der mange design-virksomheder der blandt andet laver smukke håndklæder. Mange kender nok Georg Jensens håndklæder, som hænger i nogle hjem. Der er dog også opstået helt nye brands, der tager håndklæderne til helt nye højder. Nordifakt er nok den der gør dette bedst. De er en ung dansk design-virksomhed bestående af to kvindelige designere og ildsjæle, der har udviklet helt nye former for håndklæder, der både har fokus på design, funktionalitet og bæredygtighed. Deres håndklæder er nemlig ikke kun smukke, men er også bakterieafvisende, lugtfri og økologiske. Det skyldes den måde de producerer disse håndklæder på, som udover at ske bæredygtigt og miljøvenligt, også sker ved behandling med en teknologi kaldet Polygiene BioStatic Fresh der kort fortalt er en avanceret og bæredygtig teknologi bestående af naturlige sølv salte (sølvklorid). Denne teknologi går ind og dræber bakterier og holder dermed håndklæderne friske, lugtfri og flotte. Det betyder også, at håndklæderne ikke skal vaskes lige så ofte som normale håndklæder uden denne banebrydende teknologi, hvilket både gavner miljøet og sparer en for tid og penge på alle de maskinvaske der spares. Man kan med andre ord sagtens kalde Nordifakts håndklæder for fremtidens håndklæder, der er med til at skabe en positiv forandring for vores miljø, både nu og fremadrettet.

Selvom håndklæderne er behandlet med sølv salte, så er de lige så bløde og luksuriøse som man kender det fra de blødeste håndklæder. De er desuden blevet omtalt af en række medier og magasiner, herunder Bo Bedre, Daily Mail UK, The Nordique, Trendhunter, Yanko Design.

 

 

Kommentarer lukket til Fremtidens håndklæder i lækkert design