Blogindlæg

Inspiration til indretning af bolig

Leder du efter information og inspiration til indretning af din bolig og dansk design? Så tjek Brancheoversigt.dk ud, her finder du masser af gratis blogindlæg.

Hvis du søger designvarer til gode priser og inspiration til indretning af din bolig, så kan du finde gode boligtips hos Brancheoversigt.dk. Der bliver jævnligt lagt nye blogindlæg op på siden, som indeholder en hel masse information om bl.a. design og mode. Hvis du fx skal renovere badeværelset derhjemme, så kan du læse mange brugbare og vigtige tips om bl.a. faldgrupper og fordele ved forskellige salgs fliser og sten. De fleste bruger keramiske fliser i deres badeværelse, da det er den letteste og mest solide løsning. Klinker i keramik er enormt slidstærke og kan stort set hverken ridses eller ødelægges med rengøring. Det kan til gengæld se ekstra eksklusivt og luksuriøst ud med fliser i natursten, som du også kan læse om på siden. Der er bare større krav til vedligeholdelse og mere skånsom behandling og rengøring. Når man indretter sig badeværelse på ny, så kan man spare mange penge, hvis man beholder placeringen af de forskellige rør til fx toilet, vask og bad, men skal du totalrenovere og indrette alt på ny, så kan du også finde gode råd på siden.

Se spændende nyheder

På Brancheoversigt.dk elsker de design, og derfor finder du masser af blogindlæg om nye og klassiske designvarer til boligen. De skriver og gode sofaer, smukke havemøbler i træ til gode priser, designerlamper, køkkenudstyr, brugskunst samt om virksomheder, der bl.a. renoverer badeværelser, bygger glasvægge eller lægger tag. Når man skal indrette sig, så kan det være godt med inspiration, hvilket man fx kan søge på designerblogs eller i produktkataloger, hvor man kan se forskellige bud på designermøbler, fliser til fx køkken og bad etc. Mange nyere lejligheder og huse er indrettet med store åbne rum, hvilket er enormt smukt og giver lys. Til gengæld kan der opstå gener i forbindelse med støj og duft fra fx køkkenet. Flere vælger derfor at få bygget en smuk glasvæg med stålsprosser for at opdele deres rum, hvilket du kan læse om på siden.

Kommentarer lukket til Inspiration til indretning af bolig