Blogindlæg

Bliv inspireret til boligindretningen med dansk design

Dansk design er kendt og elsket over hele verden. Det minimalistiske look og den elegante stil er blevet noget som rigtig mange sætter pris på og bliver inspireret af. Og som internationale eksperter står i kø for at rose og give priser.

 

Dansk design

Danmark har en lang tradition for design. En tradition som kredser om en klassisk ren stil med enkelte virkemidler og dermed et minimalistisk look. Med prominente navne som blandt andre Børge Mogensen, Hans Wegner og Poul Henningsen som forbilleder er der i Danmark udviklet en kultur for en lækker designstil, der siden har vundet indpas over de meste af verden. En designstil som bunder i enkelthed, godt håndværk og god kvalitet. Noget som inspirerer rigtig mange mennesker, og som har påvirket designere over hele verden.

 

En god inspiration

Den danske designstil har udviklet sig til noget, der har bidt sig til som en god inspiration over store dele af verden. Møbeldesignere og andre designere ser til Danmark og Norden som epicentret for design, og får gode ideer til, hvordan man kan tænke sit design og sin opbygning af sit rum. Men naturligvis er der andre ideer og måder at tænke på. Dem kan du blandt andet se på https://verusian.dk/rivertable-plankebord. Et plankebord med epoxy behandling giver et specielt udseende, og kan tilføje noget ekstra til en personlig og unik stil i indretningen af et hjem.

 

Gør det personligt

Dansk design er moderne og den minimalistiske stil er virkelig noget, er bliver sat pris på. Men det vigtigste, når du indretter dig hjem, er trods alt at du får sat dit personlige præg på indretningen og den design stil du holder. Det er en rigtig god ide at følge tidens trends, men kan du gøre på en personlig måde, så får du endnu mere respekt omkring din måde dit hjem ser ud.

 

Føle en forskel

Design handler ikke bare om at gøre en forskel i udseende i dit hjem. Det handler í høj grad også om de signaler, som du sender ved din indretning. Det handler om, at man kan mærke og føle en forskel på den måde som en rum er indrettet på. Du føler dig automatisk bedre tilrettet i et hjem designet i dansk design. De rene linjer og den minimalistiske stil giver ro og kan forhåbentlig åbne op for andre kreative tanker. Dansk design er bare en god ting at blive inspireret af til din indretning.

Kommentarer lukket til Bliv inspireret til boligindretningen med dansk design