Blogindlæg

Design din hverdag med tid til tandlægen

Jo ældre man bliver, des flere ting skal man presse ind i programmet. Når man får børn, så bliver det endnu sværere at huske på, at man også skal tage sig af sig selv. Noget af det, som der er flere voksne, der udskyder, det er tandlægetiden. Det kan være, det er fordi, man arbejder meget, og man ikke føler, at man har tid til det. Så kan det være, det er noget, du skal til at gøre noget ved.

Du må aldrig glemme dig selv

Hvis du har børn, så er du sikkert rigtig god til at tage dig af dem og sørge for, at de er sunde og raske. Det er dog også vigtigt, at du husker at gøre det samme for dig selv. Du skal tænke på, at det jo også er vigtigt, at dine børn har en mor eller far, der er sund og rask, og som passer godt på sig selv. Det kan være, du skal til at stoppe med at udskyde din tid ved tandlægen og i stedet for tale med dem om, hvornår du har tid til at komme.

Noget af det, du selv kan bestemme

Vi råder ikke altid selv over al vores tid. Det kan f.eks. være, at man er vant til, at man skal møde ind på arbejde fra 8-16, og dette er derfor et tidsrum, hvor man ikke kan lave andet. Du kan dog sikkert tage en snak med din chef om, hvis du har brug for at komme til tandlæge i arbejdstiden. Det bør være noget, du får lov til. Det er dog også muligt, at du ringer til din tandlæge og fortæller dem om udfordringen. De vil helt sikkert forsøge at hjælpe dig, så du kan finde en tid, der passer ind i dit skema. Når det handler om tandlægetid, så er det jo en af de aftaler, vi selv kan være med til at bestemme, hvornår skal indtræffe.

Derfor skal du gå til tandlæge

Der er flere gode grunde til, at det er vigtigt at gå til tandlægen. Det er jo vigtigt, at man sørger for t have en sund mund. Hvis man f.eks. begynder at opleve problemer med tandkødsbetændelse, så er det meget vigtigt, at man sørger for at tage kontakt til sin tandlæge, så man hurtigt kan komme ind og få fjernet plak. Du skal dog ikke vente til, at der er noget galt.

 

Kommentarer lukket til Design din hverdag med tid til tandlægen