Blogindlæg

Bliv vennekredsens bedste hjemmebarista

Hvis du er en vaskeægte kaffeentusiast, er din store drøm måske en rigtig espressomaskine, som du ser dem på caféer verden over. Når baristaen brygger kaffen, ser det ud som en nøje koreograferet optræden, og det kan være svært at kigge væk, mens alle processerne bliver udført med præcision og håndelag.

 

Der har det seneste års tid (godt og vel) været restriktioner i forhold til at kunne møde vennerne på en café og sidde at snakke over en kop dampende espresso eller latte. Derfor er det mere oplagt end nogensinde at få en espressomaskine hjem til dig selv, så du kan agere barista – og sandsynligvis blive det mest populære opholdssted for din vennekreds.

 

Med en Profitec semiautomatisk espressomaskine får du topprofessionelt udstyr i højeste kvalitet. Det kræver lidt øvelse at blive dus med den relativt manuelle bryggemetode, men det bliver garanteret ikke svært at finde nogle, der gerne vil være prøvekaniner for din baristakaffe.

 

Et af de vigtigste punkter i espressobrygningen er, at kaffebønnerne skal være malet utroligt fint for at få det perfekte udtræk af kaffen. Det gøres bedst med en decideret espressokværn, der er designet netop til at male den helt fine espressokaffe. Eureka laver sådanne kværne i ægte italiensk kvalitet. Hvorfor stole på italienerne? Fordi de opfandt espressoen og har en enormt stærk kaffekultur, som de færreste andre lande kan måle sig med.

 

Lyder det som en lovlig stor mundfuld for at kunne brygge en kop lækker kaffe, er der ingen grund til at kaste håndklædet i ringen; der er nemlig rig mulighed for at “snyde” lidt og gøre det nemmere for dig selv uden at gå på kompromis med kvaliteten. En fuldautomatisk espressomaskine eller kaffemaskine med kværn klarer hele kaffebrygningen, og du behøver ikke spekulere på alle processerne – du skal bare nyde kaffen.

 

 

 

Kommentarer lukket til Bliv vennekredsens bedste hjemmebarista