Blogindlæg

Drømmer du om en bolig nede i syden?

Mange danskere holder af at rejse ned sydpå for at nyde sol og varme. Fremmede kulturer, eksotiske lokale miljøer og afslappende eller eventyrlystne forhold medvirker til indbegrebet af ferie. Men for nogle personer bliver rejsefeberen til et ønske om noget større og mere permanent.

Har du overvejet af flytte ned sydpå?

Udover en brændende rejsefeber eller forkærlighed for det eksotiske, kan der være et væld af årsager til, hvorfor du er motiveret til at sætte kursen ned sydpå. Det kan være at du vil prøve noget nyt eller er utilfreds med nogle ting i Danmark. Uanset hvad findes der et hav af muligheder, når det kommer til lande.

Landenavne er nationale brands

Mange lande omkring Middelhavet har ligesom andre lande deres fordele og ulemper. Herunder ikke mindst kulturer, sociale normer og tilgange til ting.

Nogle lande er karakteriseret ved at have fordelagtige vejrforhold, skattesystemer med videre, men til gengæld et ringere uddannelsessystem, arbejdsvilkår eller sundhedsvæsen. Det er vigtigt at have in mente og bevidst omkring, at mange lange har deres egne fordele, men dermed også ulemper.

Det er derfor vigtigt at afgøre med dig selv, hvad du finder vigtigst i dine behov, inden du migrerer videre ned. På den måde kan du frasortere lande, som du ikke nødvendigvis finder til at være et godt match.

Ønsker du at finde noget, som har mange af de samme kvaliteter som Danmark, men også middelhavslandene, er Frankrig et godt eksempel.

Den franske riviera

Frankrig er er Vesteuropas største land, der med sine 18 regioner kan byde på forskellige geografier lige fra tempereret skove, alpine bjergområder til solrige og varme Sydfrankrig. Dette bidrager til en stor geografisk mangfoldighed og virkelig mange muligheder, når det kommer til at udforske naturen.

Ønsker du sol og varme, er den franske riviera i Sydfrankrig et meget oplagt valg. Det er blandt andet i de sydlige regioner at du finder vin og lilla lavendel marker. Herudover er Frankrig et appellerende valg, når det kommer til gastronomi, hvor det kan siges at være fristelsernes land.

Endvidere, når det kommer til uddannelsessystem, arbejdsmarked og sundhedssektor, har Frankrig mange af de samme gode kvaliteter som Danmark. Selvom disse fordele belyses her i artiklen, kan det anbefales at lave dine egne forundersøgelser i forhold til dine behov.

Ønsker du en plads i solen?

Er du solgt på idéen om en plads nede i Syden og til næsten danske standarder (på nogle fronter), kan det anbefales at du gør brug af en dansk ejendomsmægler i Sydfrankrig. En dansk mægler kan anbefales, hvis du ikke kender til det franske boligmarked og samtidigt ikke forstår det franske sprog. Du kan på den måde få meget mere sikkerhed i din boligsøgen og flytning.

 

appellerende

 

 

 

lokale miljø og forhold

 

 

 

 

 

Kommentarer lukket til Drømmer du om en bolig nede i syden?