Blogindlæg

3 grunde til, at betongulv er godt i et nyt hus

Går du også og overvejer, hvilket gulv du skal have? Det kan også være svært at vælge mellem, for der er så mange muligheder. Det kan være, at du skal overveje at få betongulv? Det kan der nemlig være mange gode grunde til. Det kan du blive meget klogere på, hvis du vælger at læse med i denne artikel.

Det er slidstærkt

Hvis man gerne vil have et gulv, der skal kunne holde til lidt af hvert, så kan man med fordel vælge at montere et betongulv. Det kan nemlig holde til lidt (læs: meget) af hvert. Det kan f.eks. være praktisk, hvis man skal have et gulv i et værksted, men det kan bestemt også være smart at have inde i huset. Du kan i hvert fald være sikker på, at der skal meget til, før det kommer skrammer i dette slags gulv. I modsætning til trægulv, der nemt får ridser, så er betongulv nemlig utroligt slidstærkt.

Det er råt og moderne

Det industrielle look hitter i mange danske hjem, og hvis du har lyst til at lade dig inspirere at tendensen, så kan du med fordel vælge et betongulv. Det et betongulv kan virkelig gøre meget for at skabe et råt udtryk, så hvis det er det, du søger, så bliver du glad for at vælge et betongulv. Der er mange, der tror, at betongulv er ubehageligt at betræde, men det er faktisk ikke tilfældet. Hvis man f.eks. også får installeret gulvvarme under, så får man virkelig et lækkert gulv, og det kan faktisk nærmest mærkes blødt at betræde.

Det er et økonomisk valg

Det er også smart at vælge et betongulv, hvis man ikke har lyst til at betale alt for meget for et nyt gulv. Det er hverken specielt dyrt i anskaffelsespris og slet ikke, hvis man sammenligner med det, hvor mange år det kan holde sig fremover. Hvis du vælger at få et betongulv, så kan du godt regne med at have et gulv, der er flot og vedligeholdt i mange år fremover. I forhold til vedligeholdelse – så kræver det heller ikke det store. Du kan også vælge at gå en blank overflade, og så er det let at rengøre gulvet med en fugtig klud og en moppe. Det er altså hverken, dyrt, grimt eller besværligt med et betongulv. Det kan endda være, du kan lægge det selv?

 

Kommentarer lukket til 3 grunde til, at betongulv er godt i et nyt hus