Blogindlæg

Sådan vælger du det bedste lagen til din topmadras

Det kan blive udfordrende at købe nye lagner. Der er nemlig rigtig mange forskellige at vælge imellem, og det er ikke altid logisk, hvilket lagen der er det bedste.

Et godt lagen er et, som du kan ligge behageligt på i mange timer om natten. Du skal stille høje krav til dit lagen, da din gode nattesøvn er altafgørende for din trivsel. Derfor anbefaler vi at du køber lagner i bambus, hvis du gerne vil have høj kvalitet og god komfort i et og samme lagen.

Hvorfor vælge bambus?

Bambussengetøj er begyndt at flytte ind i utallige danske soveværelser, og det er der god grund til. Bambus som materiale har masser af fantastiske fordele, som gør det exceptionelt smart at anvende som ens sengetøj.

Et bambus kuvertlagen til din topmadras er et lækkert lagen i silkeblødt materiale, som sikrer den gode nattesøvn. Med et lagen i bambus oplever du samme bløde fornemmelse som silke, men uden den klæbende fornemmelse. Materialet er hurtigtørrende, allergivenligt og fuldstændig bæredygtig fremstillet – hvad mere kunne man ønske sig?

Bambus fordrer et hygiejnisk sengemiljø

Bambus lagner er fremstillet fri for sundhedsskadelige stoffer, som potentielt kan være farlige for vores hud. Du kan derfor med god samvittighed lægge dig på et hygiejnisk, naturligt og behageligt lagen hver nat. Derudover fordrer lagnet et hygiejnisk sengemiljø, da støvmider ikke sætter sig i bambus på samme måde, som det gør i bomuld.

Et bambus kuvertlagen er naturligt bakterieafvisende, derfor får du automatiske et renere og sundere sengemiljø. Bambus er tilmed også svedafvisende og aflever fugt langt hurtigere end bomuld. Hvis du har en tendens til at svede meget om natten, så kan et bambus kuvertlagen hjælpe dig med at få et behageligere og tørre sengemiljø. Bambus er også fantastisk til at temperaturregulere, så lagnet vil føles behageligt og køligt på de varme sommernætter.

Det bæredygtige valg

Bambus er en naturligt fremkommende plante, som kun behøver regnvand og sollys for at gro. Tekstil fremstillet af bambus er en af de mest bæredygtige processer, som findes i moderne tid, og så er den tilmed fri for pesticider og skadelig kemi. Bambusplanten er en hurtigvoksende plante, der kan gro op til en hel meter om dagen. Den kræver hverken særlig meget plads eller gødning for at kunne trives, og derfor er det et exceptionelt miljøvenligt produkt at benytte til fremstilling af både tøj, håndklæder, sengetøj og meget mere.

Du kan derfor med god samvittighed købe dine lagner i bambus. Du kan også sagtens fuldende hele sengesættet med dyne- og hovedpudebetræk i bambus, hvis du gerne vil opleve samme kvalitet med alt dit sengetøj. Du vil med garanti opleve en verden til forskel og forbedre søvnkvalitet med et lækkert bambus kuvertlagen.

Kommentarer lukket til Sådan vælger du det bedste lagen til din topmadras