Blogindlæg

Skab dit hjem inde og ude

Mulighederne for at give sin bolig og sit hjem en makeover er blevet mange. Sociale medier har skabt en bølge af gør det selv projekter, og mange elsker det. At kunne få lov til at sætte sit eget præg på sit hjem, er noget mange sætter stor pris på. Som med så meget i livet, har de fleste præferencer til, hvordan deres personlighed og stil kommer bedst til udtryk. Tidligere har påklædning været den primære platform til at kunne udtrykke denne stil. Men nu er boligen kommet med. Ikke alene fordi det er der, vi bruger det meste af vores tid, men også fordi vi med sociale medier har mulighed for at dele vores indretning og renoveringsprojekter med omverdenen. På den måde kan vi fortsat vise vores stil og udtryk til en større og større målgruppe. 

 

Indvendig og udvendig makeover

De mange gør det selv projekter er ikke længere bare indendørs projekter. Selvom mange bygger møbler og maler vægge i stor stil, giver især sommerhalvåret gode muligheder for at ændre hjemmets ydre. Mange gør haveområdet hyggeligere ved at bygge bålpladser eller overdækkede siddeområde. Nogle finder havemøbler brugt og giver dem en tur med sandpapir og pensel, så de igen får nyt liv. Men en af de nye tendenser er faktisk, at selve huset facade tænkes ind i hjemmets fremtoning. Det er ikke længere lige så omstændigt at ændre facaden, hvilket gør, at mange begynder at eksperimentere med det udtryk huset kan få. 

 

Facadeplader er den nemmeste løsning

De, som begynder at lege med udtrykket på husets facade, benytter sig ofte af facadeplader. Facadeplader er uden tvivl den nemmeste og formentlig også billigste måde, hvorpå man kan give sit hjem en ny facadebeklædning. Flere virksomheder er begyndt at producere at større udvalg af facadeplader, så kunderne netop kan få et udtryk, som fremstår mere unikt. Det handler altså ikke alene om, hvorvidt man ønsker træ eller sten til sin facadebeklædning. Facadeplader har nemlig alverdens strukturer og farver, som giver mere eller mindre frie tøjler til at skabe den husfacade, som man ønsker. 

Produktionen af facadeplader er blevet så velsmurt en maskine, at priserne på dem også er faldet markant. Ikke alene har produktionen været med til at skabe en mere overkommelig pris, den gør det også muligt at have et større udvalg af facadeplader. Det er altså en win-win, at facadeplader både er til at købe for penge, og samtidig har et bredt sortiment. Er man handy og en god slat gå-på-mod, er det muligt selv at forsøge sig med opsætning af facadeplader. Men langt de fleste benytter sig af muligheden for, at de selvsamme virksomheder, som sælger facadeplader, også tilbyder at sætte dem op.

Kommentarer lukket til Skab dit hjem inde og ude