Blogindlæg

Moderne & råt PU Gulv – men hvad er det?

Mange forbinder nok gulvlægning med træ, fliser, klinker og meget mere. Men gulvlægningen kan faktisk gøres en del nemmere. Det er meget individuelt, hvad du og andre folk kan lide af gulve. Men hvis du leder efter et slidstærkt gulv i for eksempel dit køkken eller badeværelse, hvor du har hårde hvidevare til at stå, hvorfor så ikke overveje PU Gulv?

Hvad er PU Gulv?

Du ved måske ikke hvad PU/polyurethan gulv er, eller så forbinder du det med epoxygulv. Epoxygulv er ikke det samme som PU Gulv, selvom det ligner. Epoxygulv bruges i erhvervslivet, hvor det skal kunne klare meget slid, i for eksempel store lagerhaller. PU Gulve er derfor det modsatte, og er designet til brug i private hjem. Modsat epoxygulv er PU gulve blødere og mere behageligt at gå på – PU Gulv er nemlig støddæmpende.

Derfor er PU Gulv smart

Der er mange fordele ved PU gulve. En af dem er, at du ikke behøver at sprætte det i forvejen liggende gulv op, for at lægge PU Gulv. Nej, du kan sagtens lægge PU Gulv oven på trægulv, uden du behøver at slibe det ned inden. Et PU Gulv er rigtig smart at have i et køkken eller badeværelse, hvor der står hårde hvidevare. Hårde hvidevarer har en tendens til at beskadige gulve, men PU gulve er lavet af materiale med høj slidstyrke. PU Gulv er også meget nemme at rengøre, så det bliver det mindste problem, for dig der vælger PU Gulv.

De mange farver

PU Gulv kan fås i mange forskellige farver, og det er kun fantasien der sætter grænser. Ikke nok med at PU gulve kan fås i mange farver, så kan det også fås i forskellige stilarter. Hvis du drømmer om at bo i New York, kan du få lidt af den samme følelse, ved at få PU New Yorker gulv. PU New Yorker gulve har udtrykket gråt og råt, og skal ligne den klassiske studio lejlighed i New York. Hvis du vælger et PU Gulv i New Yorker stil, får du et simpelt og rent udtryk, som også går hånd i hånd med den nordiske stil. Denne stil kan også sammenlignes lidt med betongulve, men ved at vælge PU Gulv, bliver følelsen og fornemmelsen bedre og blødere. I sidste ende kan du skåne dine knæ og andre led bedre, ved at vælge PU Gulv.

Kommentarer lukket til Moderne & råt PU Gulv – men hvad er det?