Blogindlæg

Sådan får du mere ud af pladsen, når du indretter boligen

Bor du på meget få kvadratmeter, eller kunne du bare godt bruge lidt ekstra plads i hjemmet til tøj, nipsting, køkkenting, eller hvad end det måtte være? Så får du nemlig her et par gode råd til, hvordan du på bedste vis udnytter pladsen i dit hjem. Følger du nogle af disse råd, kan du bedre organisere dine ting samtidig med, at din bolig kommer til at se super trendy ud.

De rette knager til entreen

I stedet for at benytte et skab til opbevaring af jakker, halstørklæder og tasker, kan du med fordel vælge en løsning, der ikke fylder nær så meget. Vælg praktiske knager og knagerækker, der hænger tæt ind til væggen, så du udnytter pladsen bedst muligt og på samme tid har masser af plads til alle dine jakker. En god og moderne løsning er de flotte og smarte Muuto Dots, hvor du kan hænge alt fra jakker til halstørklæder, tasker og meget mere på. Det er en flot og anderledes løsning, og så kan du vælge at hænge dem lige netop, som du ønsker.

Vælg en sofa med opbevaring

En sofa eller sågar en seng med opbevaringsplads er et must, hvis du mangler plads. Der er som regel plads til meget mere i en sofas chaiselong eller en sengs skuffer, end du tror. Derfor kan du gemme alt fra sengetøj til til din yndlings Mads Nørgaard taske væk, så alt ikke ender med at ligge fremme og rode.

Spar på gulvpladsen

Et godt trick til at få det til at ligne, at der er mere plads i et rum, end der virkeligheden er, er ved at montere et “svævende” arbejdsbord som kontorplads eller i køkkenet. På denne måde skaber du en illusion om, at der er mere plads i rummet, eftersom bordet ikke har ben og dermed optager gulvplads.

Brug væggen til opbevaring

Ved at hænge hylder eller kurve op på væggen, kan du nemt udnytte vægpladsen til at opbevare alt fra tøj, overtøj og sko til bøger, mapper blade. Du kan bruge denne løsning i lige netop de rum, du ønsker, så du kan tilpasse det dine specifikke behov. Du kan også benytte løsningen på badeværelset, hvor du dermed kan opbevare dine toiletruller på en smart måde, der i sidste ende sparer dig en masse plads i skabe eller andre steder.

Kommentarer lukket til Sådan får du mere ud af pladsen, når du indretter boligen