Blogindlæg

Mangler du et sted at opbevare dine flyttekasser og møbler?

Hos GreyBox har du lige nu mulighed for at leje et billigt depotrum i Aalborg. Med 119 opvarmede opbevaringsrum i forskellige størrelser, er det altid muligt at finde et lokale, hvor du kan opbevare alle dine møbler og personlige ejendele i lige så lang tid, du har brug for.

 

Som udgangspunkt udlejes rummet for en periode på 30 dage som minimum. Det er naturligvis også muligt at booke sig ind i længere tid, hvis man har behov for det, og din lejeperiode kan opsiges når som helst med udgangen af den indeværende måned.

 

Prisen start på 13 kroner om dagen, men afhænger af lejeperiodens længde, samt størrelsen på det rum, du vælger til dine ting. Betalingen foregår via betalingsservice for at gøre det så nemt for dig som muligt.

Sikkerheden er første prioritet

Når man vælger at leje et opbevaringsrum, er det vigtigt, at sikkerheden er i top. Derfor har GreyBox også sørget for, at alle nødvendige sikkerhedsforanstaltninger er på plads. Det betyder, at hele området og gangarealerne er videoovervåget, og at man som lejer skal bruge en personlig nøglebrik for overhovedet at få adgang til bygningen.

 

Du sørger selv for, at dit depotrum er sikret med en passende hængelås – og her kan det være en fordel at vælge en lås med kode, som kun du kender.

 

Derudover er rummene beskyttet mod påvirkninger som fugt og kulde, så du med ro i sindet kan opbevare alt lige fra værdipapirer, eksamensbeviser og lignende, uden risiko for at det tager skade eller bliver ødelagt af fugt og kondens.

Det er let at komme til

GreyBox er placeret midt imellem Aalborg C og Skalborg på Porsvej ved hjørnet af Skelagervej. Motorvej E45 ligger kun to minutters kørsel i bil derfra, så det er let at komme til og fra, både når du skal stille dine ting til opbevaring, og når du skal afhente dine ejendele efter endt lejeperiode.

 

Dertil kommer det, at du har fri adgang til dit depotrum alle ugens dage året rundt fra klokken 06.00 om morgenen til klokken 22.00 om aftenen.

 

Størrelsen på opbevaringsrummene i GreyBox starter ved cirka 6 kvadratmeter og går helt op til store rum på 60 kvadratmeter. Det er således muligt at leje et depotrum med den kapacitet, du har brug for.

 

Som en ekstra service kan du også vælge at købe dine flyttekasser hos GreyBox. De matcher prisen på markedet, så du altid er sikret den billigste løsning.

Kommentarer lukket til Mangler du et sted at opbevare dine flyttekasser og møbler?