Blogindlæg

Krystalsmykker og stjernetegn

I det seneste år har der været en stigende interesse i stjernetegn. Tv-programmer, radiointerviews og sociale medier har alle været fyldt med, hvad man kan bruge disse stjernetegn til, og hvornår man kan bruge dem.

Udover de sociale medier har stjernetegn og andre alternative livsstilssyn også haft sin fremgang i forhold til popularitet, på grund af det øgede fokus, der er på at finde en til sin indre kerne. Hvis du længe har gået og flirtet med tanken om at sætte dig ind i stjernetegn og krystaller, så bare læs med videre her.

Find dig selv

Mange mennesker, især unge, kæmper med at finde ind til, hvem de egentlig er. Det kan skyldes at efter, der er kommet så mange forskellige kasser at putte os selv ned i, er det ikke længere entydigt, hvorhen man passer.

Som mennesker har vi brug for noget at identificere os selv med og stjernetegn er måske svaret. Til stjernetegn hører der nemlig nogle forskellige personlighedstræk med. Nu behøver du ikke længere at finde ud af hvem du er, da du bare kan læse det i en bog. Hvis har brug for nogen at identificere dig med, kan du bare google kendisser med samme stjernetegn som dig.

Få nye sociale egenskaber

Det er alment kendt, at hvis man er god til at forstå folk, har man også nemmere ved at skabe nye og givende relationer. Et redskab man kan bruge er, for eksempel sine stjernetegn. Når du starter en relation, kan du med fordel spørge dem om, hvilket stjernetegn de har.

På den måde kan du lave forudindtagede holdninger på deres personlighed, fordi du praktisk talt allerede, kan sige alt om dem ud fra deres stjernetegn. En anden måde du kan få nye venner på er ved at kigge efter om folk har krystalsmykke på. Hvis du leder efter et krystalsmykke kan du lede på Savasana’s hjemmeside.

Hvis de har det, er der stor sandsynlighed for, de også går op i stjernetegn. Hvis de altså har et krystalsmykke på, har i altså allerede noget at snakke om.

Vælg den rigtige partner

Det er ingen hemmelighed, at nogle stjernetegn er bedre for hinanden end andre. Derfor er det vigtigt at finde ud af, hvilket stjernetegn en måske kommende partner har, før du tager på date med dem.

Hvis du er på nogle dating-apps, kan du med stor fordel skrive dit stjernetegn i din biografi og opfordre andre til at gøre det samme for at spare alle en masse tid.

 

 

Kommentarer lukket til Krystalsmykker og stjernetegn