Blogindlæg

Magasinet Bo Bedre lever endnu.

I dag kan det være meget svært at udgive blade og magasiner, da de fleste kæmper med for få læsere til at man kan holde det i gang. Der er dog et magasin som holder sig i gang og har mange læsere hver måned. Det er Bo Bedre. Et livsstilsmagasin som læses af både mænd og kvinder, selv om det nok mest bliver udgivet til kvinder. De fleste mænd vil nok også benægte at de læser det, men mange gør og med stor glæde.

60 år med Bo Bedre.

Bo Bedre blev startet i marts 1961, altså 60 år siden. Det er en meget høj alder for et magasin, da mange af konkurrenterne er lukket i mellem tiden. Så Palle Fogtdal havde fat i noget, da han udgave Bo Bedre i 1961. Noget som holder den dag i dag.

Selvfølgelig er der sket ændringer i tidens løb, men det er ikke de kæmpe ændringer. Hvis man kigger på Bo bedre fra dengang og sammenligner med i dag, så kan man nemt se at det er samme type blad.

Det første blad kostede 2,50

Ja, den er god nok. 2,50 kr. for Bo Bedre og der har de ændret sig en del. Dog er en stor del af dette været den almindelige prisindeks stigning. Første nummer blev udgivet i ca. 60.000 eksemplarer, i dag er oplaget på ca. 80.000 stk.

Det første blad blev udsolgt på få dage.

Bonnier ejer i dag Bo bedre og udgiver det i Danmark og Norge. Bonnier købte bladet i 1983 og har siden holdt et højt flot oplag.

Få magasinet og en gave.

En af de ting, som holder magasinet i gang er nye kunder på abonnement. De skaffes ved at give nogle flotte gaver med til nye abonnementer. Det er næste altid nogle designer ting, som passer meget godt til bladets læsere.

 

Kommentarer lukket til Magasinet Bo Bedre lever endnu.