Blogindlæg

Hvad giver man ham eller hende, der har ALT? Oplevelsesgavekort og oplevelsesgaver!

Har du en ven, veninde, mor, far, søster eller tante, der bare har ALT? Har du allerede opbrugt gode gaver til hjemmet som Kählervasen, kunst til væggene og samtlige træfigurer, du har kunne opstøve? Så har vi et godt forslag, som med garanti vil glæde alle at modtage i gave – uanset om det er julegave, bryllupsgave, fødselsdagsgave eller jeg-har-bare-lyst-til-at-forkæle-dig gave: nemlig oplevelsesgaver og oplevelsesgavekort. Og gerne til danske oplevelser, så det er noget, som modtageren kan glæde sig til snart og nemt at bruge. Modtageren slipper samtidig for at skulle finde plads på hylderne til en ekstra vase, vinglas eller tallerkener, så det vil helt sikkert også i sig selv skabe glæde!

 

Det vigtigste, når du køber oplevelsesgaver og oplevelsesgavekort, er, at du overvejer, hvem modtageren er. Hvad kan de godt lide at lave? Er der noget, de er bange for? Hvem skal de tage med på oplevelsen? Er det dig, deres familie, ægtefælle, veninder eller en helt femte, som de kommer til at invitere med ud at bruge oplevelsesgavekortet, som du giver dem, med?

Når du har overvejet, hvem modtageren er, er det tid til at finde de helt perfekte oplevelsesgaver. Vil du have et tip, der kan gøre din søgen noget nemmere, og som samtidig rammer en enorm bred målgruppe? Så skal du kigge på oplevelsesgavekort til ture i GLASKAJAKTM hos VisionKayak på Limfjorden ved Skive i Jylland.

For uanset om det skal være et romantisk oplevelsesgavekort til din partner/kæreste/ægtefælle, en oplevelsesgave til konfirmanden og veninder, eller et oplevelsesgavekort for hele familien, så er et gavekort til en valgfri oplevelse i helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider på Limfjorden den perfekte løsning. Her kan modtageren vælge mellem tre forskellige typer ture: formiddags-, solnedgangs- og fuldmåneture. Alle turene foregår i GLASKAJAKTM, der fungerer som enorme vandkikkerter. Det er en sikker vinder hos både store og små, når du leder efter oplevelsesgavekort – og alle kan være med uanset alder og erfaringsniveau med at ro eller sejle!
Læs mere og bestil det perfekte oplevelsesgavekort her: www.visionkayak.com/product/gavekort

 

VisionKayak er et af de eneste steder i hele Europa, der har de helt gennemsigtige kano-/kajakhybrider, der fungerer som enorme vandkikkerter. VisionKayak er samtidig det første og originale sted med dem i Danmark (og resten af Central- og Nordeuropa), hvor de kan opleves. Her er tale om en virkelig smuk og anderledes oplevelse, hvor modtageren af oplevelsesgavekortet får en unik chance for at få en skøn og smuk oplevelse både over og under Limfjordens overflade. De gennemsigtige kajakker fungerer nemlig som enorme vandkikkerter, så udover at nyde en dejlig sommerdag på vandet, den smukke solnedgang eller fuldmånens sølvfarvede lys – så får modtageren af oplevelsesgavekortet også mulighed for at gå på opdagelse i det ellers hemmelige og skjulte liv under overfladen med krabber, småfisk, søanemoner og ålegræsset, der bølger under sin GLASKAJAKTM.

Læs mere om turene her: ture i GLASKAJAKTM til oplevelsesgavekort

Kommentarer lukket til Hvad giver man ham eller hende, der har ALT? Oplevelsesgavekort og oplevelsesgaver!