Blogindlæg

Hold housewarming med en professionel bartender

Har du endelig fået fingrene i din drømmebolig, som du meget snart flytter ind i? Dét skal fejres! Hvis du ikke allerede har skænket det en tanke, så bør du selvfølgelig invitere venner og familie til housewarming i dit nye, skønne hjem.

 

Der er mange måder at gøre det på. Men her går vi ind for, at du giver den gas! Det er trods alt en af de store beslutninger, du netop har taget. Lej en bartender til din housewarming, og hold en helt fantastisk fest i din bolig!

 

 

Hvorfor leje en bartender til housewarming?

Du kan selvfølgelig nøjes med en mindre fest, hvor du inviterer et par gæster over til en god middag. Men vil du ikke gerne fejre, at du har fået en boligdrøm opfyldt? Du har garanteret gået med en idé om det perfekte hjem, og nu har du det faktisk!

 

Netop derfor bør du leje en professionel bartender. Han eller hun kan sørge for henrivende cocktails hele aftenen, uden at du selv behøver at skænke det en tanke.

 

Og så længe du holder dig til, at det skal være en professionel bartender, så sker der ikke noget med boligen. Det er helt forståeligt, hvis du frygter, at der kommer en skade på for eksempel gulvet eller væggene.

 

Med en dygtig bartender er du garanteret en service ud over det sædvanlige. Og det giver dig overskud og tid til bare at nyde festen sammen med venner og familie.

 

 

Få serveret alle dine yndlingscocktails

De fleste har prøvet at have en idé om, at nu skulle de bare servere alle de bedste drinks for gæsterne og for dem selv. Det er bare sjældent, det går særlig godt. Man kan hurtigt komme til at gå forkert frem med cocktailen i forhold til teknikker og ingredienser.

 

Når du lejer en talentfuld bartender til din housewarming, kan du være sikker på, at alle dine yndlingscocktails bliver lavet perfekt. Der er da ikke noget bedre end en Mojito, der rent faktisk smager som dem, du bestiller ude på cocktailbaren!

 

Af den grund kan det godt betale sig at give lidt ekstra for en professionel, der rent faktisk ved, hvad han eller hun laver. Mon ikke dine gæster også vil elske bar, hvor de kan vælge lige præcis den cocktail, de elsker allermest?

 

 

Pynt flot op i hjemmet

Når du har fået bestil bartenderen til festen, så skal du i gang med at planlægge en flot oppyntning til den store fest. Nu hvor det er et nyt hjem, føler du dig måske ekstra kreativ i forhold til, hvordan ballonerne kan hænge, eller hvor de flotte guirlander skal sidde.

 

Det er bare med at slippe fantasien løs og måske finde en god hobbyforretning, hvor de har en masse forskelligt at byde på. Det er sjældent at diverse supermarkeder har det mest interessante udvalg, når det kommer til lige præcis denne kategori.

 

Kommentarer lukket til Hold housewarming med en professionel bartender