Blogindlæg

Giv din bolig et unikt touch

Når du skal renovere din bolig kan du overveje at tilføre nye materialer og dermed skabe en helt ny oplevelse indendørs.

Giv trappen nyt liv

Hvis du har en trappe, kan du overveje at udskifte dit gamle trappegelænder i træ med et nyt smart gelænder i for eksempel rustfrit stål. Det giver et helt andet look på din trappe og skaber en interessant stemning i rummet.

Gelænderet er vigtigt at have for at sikre, at du og dine kære ikke falder ud over trappen, når I går op og ned. Men det er samtidig også med til at give hele rummet et anderledes præg.

Brug anderledes gulvmaterialer

Når du skal have nyt gulv kan du overveje at gå væk fra de meget lyse træsorter, som har været moderne i mange år. Det har blandt andet være eg, fyr og kirsebær. Men det helt nye er mørke, nærmest sorte, gulve. Det giver et mere moderne og råt look på din bolig. Det findes i mange varianter – både som rigtigt trægulv og som laminat (klikgulv), som er nemt at lægge for de fleste gør det selv folk.

Du kan også vælge at bejse eller male dit eksisterende trægulv, så det får den mørke farve. Det er helt op til dig selv.

Leg med beton

Et andet populært materiale er beton. Det giver igen et meget råt look men kan skabe en helt utrolig stemning, hvis det bliver brugt rigtigt. Du kan dels lave mere eller mindre rå betongulve eller vægge. Men du kan også lave søljer, reoler, krukker og meget andet i beton.

Den grå farve passer stort set sammen med alle andre materialer, som du bruger i din ombygning. Så prøv dig frem.

Lad dig inspirere af andre

Når du skal bygge om, så lad dig inspirere af andre kilder såsom Bo Bedre, boligmagasiner, Pinterest og Instagram. Her kan være masser af inspiration at hente til hvordan du kan få lavet dit helt eget unikke hjem, som ikke ligner dine venners.

Du kan også lade dig inspirere af de mange gør det selv programmer, som lige nu er populære på DR og TV2. Det er programmer som ”I hus til halsen”, ”Boligdrømme”, ”3 x beliggenhed” og så videre. Her er det helt almindelige danskere, der får designet og stylet deres eget hjem, så det bliver helt unikt og giver dem en helt anden bolig – ofte for ganske få midler.

Så lad dig inspirere og kast dig ud i din egen indretning af din bolig.

Kommentarer lukket til Giv din bolig et unikt touch