Blogindlæg

3 idéer til udsmykning af hjemmet med et foto på lærred

Hjemmet er din personlige hule, og du har sikkert allerede brugt meget tid på at udsmykke og indrette hjemmet, så der afspejler dig og din personlighed, og så du formår at slappe helt af, når du lander derhjemme.

At få printet et foto på lærred kan være en idé til udsmykning i dit hjem, som du kan designe og anvende fuldstændigt til din fordel. Læs mere om de mange muligheder hos Fremkaldelseafbilleder.dk.

 

Personlige fotos på lærred kan skabe dynamik, stemning og fornemmelsen af højde til loftet. Der er mange anvendelsesmuligheder, og dine valg kan være med til at skabe den ønskede effekt. Hvis du er kreativ, er dette en oplagt mulighed for dig at få stillet noget af din kreativitet og samtidig få anvendt dine billeder på fx din mobiltelefon til noget mere nyttigt og – ikke mindst – synligt.

 

1. Sæt flere sammen til en serie

 

Du kan bestille flere foto på lærred og tænke hvert enkelt foto ind i en sammenhæng. Herefter skabes helheden, når du hænger dem op på væggen. Tilsammen kan de fx være med til at fortælle en historie om et levet liv. Eller blot en beretning om en fantastisk rejse.

 

Der er mange muligheder for sammensætninger, og du kan også sætte dem sammen i klynger ad fx 4 rundt omkring langs en væg. Disse kan du koordinere efter motiver, fx mennesker, farver eller noget tredje.

 

2. Skab høje vægge

 

Med fotos på lærred kan du lave aflange opbygninger med flere billeder. Når du laver et tårn på væggen af billeder, kan dette være med til at give en effekt af, at der er højere til dit loft, end der egentlig er. På den måde kan denne slags billeder være med til at have en praktisk funktion i dit hjem, samtidig med at de vil give personlig stemning.

 

3. Anvend billederne som en dynamisk effekt

 

Et billede kan betragtes som et lille vindue ind til en anden verden. Med forskellige billeder på væggene kan der opstå fine dynamikker fx i forhold til farvekombinationer, er spiller sammen med møbler eller andre ting i rummet. Du kan også skabe dynamik ved at sammensætte forskellige farver, der symboliserer noget bestemt.

 

Den dynamiske effekt kan også bestå af, at du sætter fire kvadrater sammen som et vindue, og derved skaber en dynamisk effekt af, at man kigger ud på fx en udsigt af et vindue, selvom man befinder sig midt inde i en lejlighed eller et hus.

 

Forhåbentlig er du nu blevet inspireret til at få dine fotos på lærred. Så tag dit kamera (eller din mobiltelefon) og gå ud for at tage nogle gode fotos. Og få dem så op på væggen bagefter – til stor glæde i dagligdagen.

Kommentarer lukket til 3 idéer til udsmykning af hjemmet med et foto på lærred