Blogindlæg

Fransk landstil: Sådan skaber du et romantisk og rustikt hjem

Hvis du er træt af det minimalistiske og moderne look, kan fransk landstil være løsningen. Denne stil giver dit hjem et romantisk og rustikt udtryk. I denne blog post viser vi dig, hvordan du kan få fransk landlig stil i dit eget hjem. Vi giver dig også nogle tips til, hvordan du finder inspiration til at indrette i fransk landstil.

Romantisk, rustik og personlig fransk landstil

Hvis du er træt af at se på dine møbler og indretning, og ønsker du en mere romantisk, rustik og personlig stil, så er fransk landstil lige noget for dig. I denne blog post deler vi vores bedste tips til hvordan man skaber et smukt hjem. Det handler om at finde de rigtige farver, pynteting og møbler, som kan give dit hjem et unikt look. God fornøjelse!

De små ting gør en stor forskel

Når man indretter i fransk landstil, er det de små ting, der gør en stor forskel. Det kan være små pyntegenstande, hynder og puder eller andet boligtilbehør. Ved at vælge de rigtige ting, kan du skabe et romantisk og hyggeligt hjem. Skift for eksempel knopper og greb på skuffer og skabe ud med fransk-inspirerede knopper og greb. Det er de små detaljer, der gør den store forskel.

Pynt, nips og brugskunst i fransk landstil

En af de bedste måder at give dit hjem personlighed og charme, er ved at hænge billeder op på væggene. Du kan finde mange flotte billeder og rammer i fransk landstil. Udover billeder er fransk landstil også kendt for deres flotte brugskunst. I fransk landstil finder du mange flotte glaskrukker og småopbevaring, spejle, pyntefade, lysestager, stearinlys og andet boligtilbehør.

Fletkurve og vasketøjskurve i fransk landstil

En anden kendetegn for fransk landstil er fletkurve. Fletkurve er ideelle til at opbevare ting som f.eks. vasketøj, puder, tæpper og andet boligtilbehør. Find inspiration til fransk landstil på frkwurtz.dk, og lad dig inspirere til at gøre din bolig lidt mere hyggelig!

Kommentarer lukket til Fransk landstil: Sådan skaber du et romantisk og rustikt hjem