Blogindlæg

De mest populære pendler i 2021

Loftslamper, eller pendler som de også kaldes, ses i alle hjem. Pendlen er den mest benyttede lampetype i de danske hjem. Foruden deres åbenlyse funktion om at give lys, fungerer pendler også som en ekstra del af boligindretningen, da en pendel tit og ofte er én af de første elementer man får øje på, når går træder ind i et nyt rum for første gang. Pendler fås i mange forskellige varianter, former og farver og laves ligeledes også i en masse forskellige materialer. Læs med her for at se, hvilke typer pendler der har været de mest populære over de seneste 12 måneder. Her menes ikke specifikke modeller eller brands, men hvilke stilarter, der har haft den største popularitet over det seneste år.

Kobberfarvede pendler

De kobberfarvede lamper er blevet mere og mere populære over de seneste år. Lamper i kobber (eller som farvet kobber) er ret unikke, da de både passer ind i de moderne såvel som de klassiske hjem. I de moderne hjem, skiller kobberlampen sig lidt sammenlignet med det lysere og mere minimalistiske design og derfor kommer den ekstra i fokus. I det klassiske hjem, ser vi oftere flere kraftige farver, og her blænder kobberlampen perfekt ind i mængden. Ligesom de kobberfarvede lamper, har messingfarvede lamper også opnået stor fremgang de seneste par år, så den messingfarvede pendel skal selvfølgelig også nævnes her. De messingfarvede lamper minder meget om de kobberfarvede og de passer typisk ind i de samme hjem som kobberlamperne.

Glaspendler

Selvom det ikke er den sidste nye trend, der lige er kommet til verden i sidste måned, er glaspendler simpelthen så populær en variant, at den ikke kan udelades på denne liste. Glaspendler er en genial løsning til flere af hjemmets rum, da de passer ind alle steder. Derudover giver de lige nøjagtigt det lys man ”beder dem om”, da det kommer helt an på hvilken lyskilde man sætter i lampen.

En fordel ved glaspendler, og glaslamper generelt, er at de typisk er nemme at tørre af, grundet deres glatte overflade. Dette gør glaspendlen utrolig populær i køkkenet, hvor der nemt kan sætte sig snavs og mados.

Derudover bliver glaspendler også hyppigt benyttet i stuen, hvor de med en hyggelig dekorationspære, kan være med til at skabe en varm og hyggelig stemning.

Klyngependler

Over det sidste år, er det virkelig blevet solgt mange klyngependler, som er kommet op at hænge i de danske hjem. Der er flere måde en klyngependel kan komme til verden på –  enten kan den bestå af flere pendler eller fatninger, man selv hænger i en klynge, lidt forskudt af hinanden. Ellers kommer de præfabrikerede, hvor lampen leveres med de antal ledninger og fatninger der ønskes, samt en roset til loftet som disse ledninger hænger ned fra. Her er det eneste, du selv skal ud at anskaffe dig, lyskilder.

Kommentarer lukket til De mest populære pendler i 2021