Blogindlæg

5 gode råd til hvordan du maler dine gamle møbler så de ligner nye

1: Husk at slibe inden du maler behandler dine møbler..

 

2: Husk afvaskning før du maler behandler dine møbler.

 

3: Husk at bruge grundmaling inden din første malerbehandling

 

4:  Brug en slidstærk blank færdigmaling, glans 20-90

 

5: Vælg en farve du kan lide.

 

Der er ingen grund til at smide din gamle møbler og bruge dyre domme på designermøbler når du kan forvandle dine gamle møbler til meget mere moderne møbler.

Der er flere ting du skal huske på når du går i gang med at male dine møbler, til at starte med skal du gøre møblet rent, du kan købe noget grundrens, som fungere rigtigt godt, bland det med varmt vand da det opløser snavs og fedt effektivt, efterfølgende skal du overflade slibe, dette for en bedre vedhæftning, du kan bruge sandpapir korn 100, 120, eller korn 150 alt efter hvor meget der skal slibes.

Nu når du til den sjove del, køb en god grunder hos din lokale farvehandel, de vil hjælpe dig med hvilken en grunder du skal bruge, i mange tilfælde når dit møbel er ikke tidligere malet skal du bruge en isolerende/spærrende grunder, dette for at det ikke skal slå gult igennem, er dit møbel tidligere malet behøver du ikke anvende en isolerende/spærrende grunder ved de første malerbehandlinger.

Når du bruger en spærrende maling kan du først genbehandle efter 24 timer, det er meget vigtigt at overholde anbefalingerne.

Når du maler er det vigtigt at du maler samme vej som årene i træet, lange strøg, er der store flader kan du anvende en malerrulle til disse flader, husk en korthåret rulle der er beregnet til at male træværk.

Du kan bruge færdig malingen som både mellemmaling og færdigmaling og her er gen behandlingen når den er overfladetør, så nu er det at male igen og igen til du opnår et heldækkende og flot resultat.

Du kan vælge din færdigmaling i en glans 40 som er standard, du kan også vælge en glans 20 men den er ikke lige så slidstærk som en glans 40, eller hvis du vil have dit møbel skal skinne meget kan du vælge en glans 70 eller en glans 90, en vigtig ting at huske er at jo højere glansen er jo mere slidstærk er malingen også, så når du maler skal du både tage højde for hvad du kan lide af glans men også hvor slidstærk du vil have dit møbel skal være.

Kommentarer lukket til 5 gode råd til hvordan du maler dine gamle møbler så de ligner nye