Blogindlæg

De 3 værelser i dit hjem, hvor du har brug for en diffusor

Vi kender alle disse mennesker. Dem, der har en diffusor i alle rum i huset. Ingen dom her! Vi er et par stykker her hos nordic diffuser der falder ind under den kategori. Men for dem af jer, der lige er begyndt med æteriske olier, kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Ikke at bekymre sig. Der er kun tre steder i dit hjem, hvor du har brug for en diffusor, og her er hvorfor

Dagligstuen

De 3 værelser i dit hjem, hvor du har brug for en diffusor

Det er ingen overraskelse, at stuen er først på listen. Når alt kommer til alt er det der, hvor vi binger vores yndlingsprogrammer eller har en familie spilnat eller måske endda praktiserer yoga første om morgenen.

Spredning af æteriske olier kan hjælpe med at fremme afslapning og skabe et sundt livsmiljø for dig og din familie.

For virkelig at understøtte familiebinding og fremkalde duftens følelser, prøv vores nye Evoke-serie af dufte i hjemmet.

Her kan det være en god idé at supplere med en mere frisk essentiel olie, som eksempelvis, citrongræs eller pebermynte, for at friske rummet op og samtidig nyde godt af dets egenskaber, som bl.a. er øget koncentration og fokus.

 

I køkkenet

De 3 værelser i dit hjem, hvor du har brug for en diffusor

Alle der nogensinde har kogt en fisk, ved at lugte kan blive hængende (ewww).

Selv madlavning af de mest uofficielle retter kan ofte efterlade en lugt. Og lad os ikke engang tale om opvasken i vasken. Tilføjelse af en diffusor til køkkenet kan hjælpe med at rense luften og eliminere uheldige madlugt.

Prøv vores deodoriserende blanding for virkelig at hjælpe med at zappe dårlige lugte!

 

Soveværelset

Og sidst men ikke mindst soveværelset. Det sted, hvor vi sover, slapper af og genoplader efter en lang dag eller endda nyder intimitet med den specielle person. Æteriske olier og din diffusor er der, hjælper med at forbedre hver af disse oplevelser, hvad enten det er at få en afslappende nats søvn eller at skabe en romantisk stemning.

Det er naturligvis nødvendigt hvis du ønsker en aromaterapi i dit hjem at du vælger at tilkøbe nogle essentielle olier. Disse fantastiske olier har utroligt mange egenskaber og det ville tage en helt bog at beskrive dem alle sammen. De har hver især sine effekter, så derfor skal du bruge de forskellige på hver sin måde. Ønsker du eksempelvis at forbedre din søvn kan du med fordel tilføje lavendel i din diffuser på soveværelset, den vil være med til at berolige dig om aftenen og sikre en mere dyb og jævn søvn således du vågner op mere udhvilet og frisk.

 

Kommentarer lukket til De 3 værelser i dit hjem, hvor du har brug for en diffusor