Blogindlæg

Verdens eneste 7-stjernede hotel 

Verdens eneste 7-stjernede hotel

Der findes mange forskellige hoteller i verden. De kommer alle størrelser, kvaliteter og priser, men det mest ikoniske og mindeværdige hotel er nok Burj Al Arab. Det eneste 7-stjernede hotel i verdenen. Dette hotel er noget helt specielt, og selvom det måske ikke ser ud til meget udefra, så er oplevelsen på Burj Al Arab noget helt specielt.

Burj Al Arab

Verdens eneste 7-stjernede hotel, og med denne titel kommer der meget. Det er også en af verdens dyreste hoteller, men dette giver mening hvis man ved bare lidt om Burj Al Arab. Navnet betyder ”tårnet af Arabien”, og er det fjerde højeste hotel i verdenen, med en højde på 321 m. Bare en nat på hotellets dyreste værelse koster 19.000 USD, hvilket er 120.548 DKK, det er ikke et billigt sted at bo, men med denne pris kommer der også en helt speciel oplevelse – det er ikke noget, som mange når at opleve i sit liv.

Hvad gør hotellet så specielt?

Når man bor på det dyreste værelse på Burj Al Arab, som fylder hele 2-etager, og har betalt de 19.000 dollars, kan man forvente at der står en masse butlere klar til at hjælpe med hvad der nu skulle være brug for. Derudover, følger der også en masse faciliteter på selv hotellet, så der er nok at komme efter, og det er garanteret at det er pengene værd. Er man beboer på hotellet kan du forvente et røgfrit hotel, med daglig rengøring. Der er adgang til en privat strand, 9 restauranter, 2 barer, spa med fuld service og 5 pools i alt. 2 indendørs og 3 udendørs. Der er noget til alle.

Derudover er hotellet også familievenligt, og man kan forvente at ens børn også får en god oplevelse. Hvis der er brug for det, er der gratis vugger og børnesenge, der er en børnepool, legeplads på hotellet, og en gratis børneklub. Og hvis man ønsker det, er det også muligt at få passet sine børn, både på selve værelset eller andre steder på hotellet, dog kan man forvente at dette også vil koste lidt ekstra. Hvis man ønsker at komme ud, så er der mange seværdigheder i området, samt restauranter. Uanset hvad man ønsker, når man er på hotellet, så er det sikkert, at der vil være noget til alle, og man vil få en oplevelse, som man husker i lang tid.

Kommentarer lukket til Verdens eneste 7-stjernede hotel