Blogindlæg

Smykkers indtryk i din stil og design valg

Smykker er blevet vigtige accessoires, for de mænd der ønsker at fuldende deres outfit. Smykker kan både skille sig ud ved men samtidig også være med til at komplimentere dit valg af tøj og din indretningsstil. I en verden fyldt med guld og sølv kan du sætte dit eget præg ved at finde din stil og det design, du føler dig mest hjemme i og som bedst udtrykker din personlighed.

Historisk set har mænd ikke altid gået med smykker, da det mest blev set, som noget kvinder prydede sig med. For mænd har det at bære smykker i tidens løb mere handlet om vise velstand og rigdom, end det har været at udtrykke sig og skabe sit eget image. I dag kan mænd dog sagtens bære alt fra ringe til halskæder uden at gå på kompromis med deres maskulinitet. Der er sket et skift i forhold til, hvem der kan gå med smykker, og det er blevet meget mere acceptabelt for mænd at gå med ørering eller tage et armbånd om håndleddet for udseendets skyld.

Ens personlige stil behøver ikke kun at skinne igennem det tøj, man vælger at tage på. Det kan også sagtens være i ens hjem, at man udtrykker sig og lader sin personlighed fylde. Mænds interesse for indretning er steget meget bare de sidste få år, hvilket man blandt andet ser i tv-programmer som Nybyggerne og Sommerdrømme, hvor det handler om indretning af nybyggede huse. Det er ikke blot indenfor smykker, at interessen blandt mænd er steget. Nu om dage kan man som mand også sagtens have en mening om, hvor og hvordan spisebordet skal stå, og hvilken farve væggen skal have, for at det passer med resten af stuens interiør. Ligesom med smykkerne er det øjet for detaljen, der i nyere tid har vokset sig større hos den mandlige del af befolkningen, når det kommer til indretning og design af boligen. Det sidste touch, kan være med til at gøre ens udtryk meget tydeligere og sidste ende fuldende det.

Design i hjemmet er blevet vigtigere i løbet af årene, da det er vigtigt for os skabe en identitet. Dette må derfor også gerne kunne afspejles og ses indenfor hjemmets fire vægge, så vores udtryk og stil ikke kun er noget vi bærer, når vi er ude, men også er noget, vi kommer hjem til. Vi vil gerne have et sted vi kan skabe og gøre til vores eget. Mænds indretning i boligen er ikke længere nødvendigvis kun bygget op omkring de simple og praktiske valg, men udtrykker nu mere personlighed og den identitet, man ønsker at have.

 

Kommentarer lukket til Smykkers indtryk i din stil og design valg