Blogindlæg

Fjern skimmelsvamp fra dit indeklima

Skimmelsvamp er noget møg at have i hjemmet, som kan have en negativ betydning for dit helbred. Det kan sidde skjult i vægge, gulve og luft bag beklædninger, hvor du ikke nødvendigvis har mulighed for at opdage problemet. Det som kan gøre skimmelsvamp til en dræber er, at det kan afgive små sporer der hvirvler rundt i dit indeklima og påvirker din krop når du trækker vejret.

Løsningen på dit problem

Der er dog løsninger der gør det muligt at fjerne skimmelsvampen fra dit indeklima. Først og fremmest skal du dog vide at det er der og det kan du finde ud af med en simpel skimmelsvamptest.

Vil du gerne vide mere om den uhensigtsmæssige svamp der gerne sætter sig mørke, fugtige og kølige steder bag tapetet, under gulvbrædderne eller under loftet, så kan du søge efter skimmelsvamp information der gør dig klogere på området, hvad det kan betyde og hvordan du eventuelt kommer af med det igen.

Du kan nemt og enkelt teste overfladerne i dit hjem med en skimmelsvamptest

Det er nemt, enkelt og slet ikke en særlig stor udskrivning at foretage en skimmelsvamptest af de overflader som du mistænker for at være et problem. Ved at få tilsendt et gør det selv kit, kan du hurtigt og nemt få svar på en eventuel mistanke med det samme. En velkendt vatpind skal blot køres over de overflader der kunne ligne at være besat af skimmelsvamp, hvorefter det tilføres i den medfølgende væske.

Farven på væsken fortæller dig strakt om der er skimmelsvamp til stede og eventuelt også om hvor stor en koncentration der gør sig gældende. Lettere bliver det ikke at sikre dit hjem og dit indeklima.

En skimmelsvamptest kan også afgøre, om der er sporer i indeklimaet

Det er ikke altid muligt at finde de steder der eventuelt kunne være inficeret med skimmelsvamp. Det er en type svamp der kan sidde godt gemt bag blandt andet tapet og derfor er det umuligt at se. Det vil dog stadig kunne afgive sporer til omgivelserne, hvilket har en ligeså stor negativ betydning for dine luftveje især, som hvis du kunne se det med det blotte øje.

For at få syn for sagen kan du tage en test i dit indeklima, der sendes til dyrkning på et laboratorie, hvoraf du kan få afgjort om der skulle være skimmelsvamp til stede et eller andet sted i din bolig og som derfra kan undersøges yderligere.

Kommentarer lukket til Fjern skimmelsvamp fra dit indeklima