Blogindlæg

Skræddersyede spiseborde – sådan skaber du det perfekte bord

Skræddersyede spiseborde – sådan skaber du det perfekte bord

Dette indhold er sponsoreret.

Dit hjems spisebord er på mange måder et af de mest essentielle og samlende møbler overhovedet. Udover bordets betragtelige størrelse og ofte centrale placering har spisebordet også en stor social og kulturel værdi. Både når vi holder selskaber og har gæster, samt når det blot er familien, der skal hygge, er det omkring spisebordet, vi samles og deler gode stunder, uanset om vi spiser, taler, drikker eller spiller spil.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at dit hjem er udstyret med et spisebord, der kan leve op til de behov, du og din husstand har. Men lige så vigtigt er det, at dit spisebord lever op til din æstetiske sans og formår at udtrykke din personlige smag. Det kan måske virke svært eller uoverskueligt at finde det perfekte bord, der formår at indfri begge disse krav og samtidig understøtter resten af dit hjems indretningsmæssige stil. Der er dog gode muligheder for at ramme plet på alle disse tre, hvis du vælger en af markedets mange løsninger for skræddersyede møbler, der kan sammensættes præcis, som du ønsker.

Mingle

En af de mest populære løsninger er den såkaldte Mingle-serie fra Ferm Living. Seriens mange forskellige bordplader og typer af bordben lader dig nemlig designe og kombinere det helt perfekte bord gennem sammensætning af en lang række forskellige bordplader og bordben.

Mingle-serien byder på mange forskellige former og materialer, men gennemgående er udvalget præget af et klassisk, tidløst og holdbart design, der kan tjene dig og din husstand mange år fremover. Hvis du på et tidspunkt skulle blive træt af det valgte design eller en konkret kombination, er det nemt og hurtigt at udskifte en eller flere dele af dit bord og på den måde give dit hjem et opdateret, frisk pift uden at skulle anskaffe dig et helt nyt møbel.

Mingle-seriens bordplader kommer i mange forskellige former og størrelser, både de klassiske firkantede modeller, samt mere organiske og bløde former. I valget af bordplade bør du selvfølgelig tage udgangspunkt i din personlige smag, men derudover er det vigtigt at overveje, hvor meget plads, bordet skal kunne tilbyde. Hvis I ofte får gæster, ønsker at holde mange selskaber omkring bordet eller gerne vil benytte bordet til andre formål såsom skrivebordsplads, bør dette selvfølgelig indgå i beslutningen.

Også i valget af bordben byder Mingle-serien på en lang række valgmuligheder med vidt forskellige udtryk og kvaliteter. Du kan parre din valgte bordplade med et par spinkle ben i metal for at skabe et elegant bord, hvor fokus vil være på overfladen. eller du kan vælge et par af de mere massive, voluminøse bordben for at fremhæve hele bordet som solidt samlingspunkt, der kan bære en mere tung og bastant interiør-stil.

Både bordben og bordplader kommer i en lang række forskellige materialer såsom forskelligartede træsorter og metal i varierende farver og finish.

Kommentarer lukket til Skræddersyede spiseborde – sådan skaber du det perfekte bord