Blogindlæg

Sådan sælger du ud af børneværelset

Har du en helt masse brugt legetøj, brugt babytøj, brugt børnetøj eller en masse tilbehør til børneværelset som tremmeseng, autostol, barnevogn, puslebord, seng eller noget helt andet? Så er littlerecycle.dk lige det du har ledt efter. Du kan nemt og enkelt sælge ud af dit barns aflagte ting hos os og tjene nogle af de penge du har brugt på det hjem igen. For at blive sælger hos littlerecycle.dk skal du blot oprette en bruger og derefter kan du gå i gang med at oprette alt det du gerne vil sælge. Når du så har oprettet alle produkterne så går vi i gang med at sælge det for dig. Du kan gøre en helt masse forskellige ting for at få flere salg, det vigtigste ting er helt klart, at dine produkter har gode billeder, en god beskrivende tekst som kommer rundt om hele produktet, en god pris altid husk det er brugte ting vi sælger og ikke guld. Hvis du har styr på de ting, så vil vi også gerne garantere dig en masse salg hurtigt og nemt. Vi har flere sælgere som allerede på blot 2 måneder har solgt mere end +200 produkter indenfor babytøj og børnetøj og de for flere salg hver dag.

Hvis du ønsker at blive sælger hos littlerecycle.dk så er det helt gratis at oprette sig og begynde at sælge, men for hvert salg vi laver for dig der tager vi en kommission på kun 30% da vi har lager og løn som skal betales. Det syntes vi selv er en rigtig god pris i forhold til de andre muligheder du har, du kan vælge at betale et ugeligt gebyr på minimum 200 kroner hos vores konkurrenter plus 20% i kommission, så selvom de ikke sælger noget for dig, ja så skal du altså alligevel betale 200 krone rom ugen for en stand. Hos Littlerecycle.dk skal du kun betale når vi sælger noget for dig, så sælger vi ikke noget af dit babytøj eller børnetøj, ja så skal du hellere ikke betale noget, det er da en win-wn situation! Du kan vælge at få dine produkter vist på de mest besøgte sider såsom øverst i alle vores kategorier eller i promoverede produkter som bliver vist på vores forside, det koster kun 39 kroner om måneden og det vil helt klart booste dit salg meget! Vi har flere sælger som har valg promoverings pakken og er steget over 70% i salg den måned, så det er helt klart pengene værd!

 

Kom i gang med at sælge ud af dit barns aflagte ting og få penge til en masse sjove oplevelser med dine børn, eller lave en opsparing til ferie!

 

Læs mere om at blive sælger hos littlerecycle.dk her.

Kommentarer lukket til Sådan sælger du ud af børneværelset