Blogindlæg

Sådan maler du huset

Hvis du er i gang med at renovere dit hjem, så er der en ting, som du ikke kan komme uden om – malerarbejdet. Det kan være en besværlig og tidskrævende opgave, men det er også meget tilfredsstillende at se sit hjem blive malet færdigt. I denne artikel vil vi give dig nogle gode råd om, hvordan du maler huset på bedste vis, så du ikke får lavet fejl du skal kigge på.

For det første så skal du sørge for at have det rette udstyr. Du har brug for en god malerpensel, maling og et par gummihandsker. For det andet så er det vigtigt at vælge den rette maling. Hvis du skal have maling til væggene, så skal du sørge for at få en maling, der er særligt velegnet til dette. Hvis du ikke ved, hvilken maling du skal bruge, så spørg din maler om han kan give et tilbud på maling.

For det tredje så er det vigtigt at forberede sig på malerarbejdet. Dette betyder, at du skal sørge for at have fjernet alt fra væggene, så du ikke får maling på nogle af dine ophæng eller møbler. Du skal også sørge for at have afdækket gulvet med et stykke plastik eller et lagen, så du ikke får maling på gulvet. Det er irriterende at få af igen.

Nu er du klar til at begynde at male væggene. Husk at læse vejledningen på malingen, så du ved hvordan den skal anvendes. Du kan begynde med at male i hjørnerne og arbejde dig ud. Husk at bruge en god pensel, så du kan være præcis i dit malerarbejde.

Når du har malet alle væggene, så skal du sørge for at lade malingen tørre ordentligt inden du geninstallerer dine ophæng. Nogle vægge skal have flere omgange maling. Dette ses normalt på væggene der vender mod solen. Så skal du sørge for at give dem en ekstra omgang maling, så de bliver helt dækket.

Husk at vaske penslen ordentligt af, så der ikke sidder rester tilbage. Malingen kan sætte sig fast i penslen og så bliver det svært at bruge den igen.

Hyr en maler på Midtsjælland

Hvis du ønsker at have professionel hjælp til at male dit hus eller lejlighed så kan du med fordel hyre en maler. En maler har det rette udstyr og ved hvordan man skal passe på malingen så den holder i mange år. Malervirksomheden MB Gruppen fra Ringsted gør arbejdet godt. De har mange års erfaring med at male både huse og lejligheder så du kan være sikker på et flot resultat. MB Gruppen har kunder i Ringsted, Slagelse, Næstved, Køge, Roskilde, Sorø og alle de omkringliggende byer.

MB Gruppen sørger for alt det praktiske så du kan slappe af mens de gør det som de er bedst til; At udføre maleropgaver.

Kommentarer lukket til Sådan maler du huset