Blogindlæg

SÅDAN FINDER DU EN GOD VINDUESPUDSER I KØBENHAVN

For mange moderne bymennesker er vinduespudsning ikke det man helst vil bruge tid på. Og da servicefradraget stadig er gældende og også dækker udgiften til en vinduespudser, er der ikke noget grund til at holde sig tilbage, lad de professionelle klare de ruder.

Det er bare ikke så let at finde en god dygtig og stabil pudser, hvis de samtidig skal være til at betale. De fleste byboere ønsker også friheden til selv at vælge hvornår de vil have pudset, hvilket mange pudsere ikke synes så godt om – de fortrækker vinduespudsning på abonnement. Så hvordan finder man en god vinduespudser i københavn?

Vinduespudsning i København og andre storbyer

Det er ikke kun i København det bliver sværere og sværere at finde en stabil og god vinduespudser. Fænomenet breder sig til flere og flere byer. Grunden er blandt andet parkeringsforhold. Det er ikke let for en vinduespudser at finde parkeringsplads i byerne, og især i de større byer som København skal de også betale dyrt for at parkere, hvilket jo skal dækkes ind i prisen. Og så tager det også noget længere tid at komme op på 5 sal end det tager at gå rundt om en villa.

Mange villaer får primært pudset deres vinduer udvendigt og så en gang imellem indvendigt. Det betyder at man ikke behøver at være hjemme eller aftale noget med nøgle, bare for at få pudset vinduer. Det er dog ikke så let når det er en lejlighed på 5 sal. For det første kan man ikke nå med en almindelig stige, og hvis man benytter vaskeanlæg, brokker underboen sig over at der løber vand ned på deres ruder som de måske lige selv har brugt et par timer på at pudse.

Vinduespudsere der har specialiseret sig i storbyerne

Der findes dog heldigvis nogle vinduespudsere der har specialiseret sig i storbyerne, så du skal gå efter en sådan pudser hvis du bor i København. De har indrettet sig sådan at de nemmere kan komme rundt i byen og samtidig har de styr på det med parkering – så du hører ikke brok over at de fik en parkeringsbøde mens de pudsede dine vinduer.

Og så ved de også hvor lang tid det tager at komme rundt, også i myldretiden, så der er større sandsynlighed for at de holder hvad de lover når de siger de kommer på et bestemt tidspunkt.

Få en pudser med gode anbefalinger

Har du endnu ikke fundet en dygtig lokal vinduespudser som du stoler på, så kontakt Tornado Polering på Amager. De er specialister i København og de har samtidig også rigtigt mange gode anmeldelser – blandt andet på Trustpilot.

Selvfølgelig kan man være heldig at finde en billig vinduespudser der lige er startet og endnu ikke har så mange kunder. Men hvis du vil have pudset dine vinduer af en professionel vinduespudser med mange års erfaring og gode anmeldelser, så skal du holde dig fra de helt nye. Og det er tit også de helt uerfarne der brænder dig af selv om I havde lavet en aftale. For de har ganske enkelt ikke erfaringen i at få det hele til at løbe rundt med aftaler, kørsel, udgifter osv.

Servicefradrag er stadig gældende

Og husk at man stadig få service fradrag på vinduespudsning. Skat nævner at fradraget har en værdi af ca. 26 % i 2022. Og selv om det kan virke ubetydeligt med 26 %, så det er alligevel godt hundrede kroner du sparer på en vinduespudsning til 400,-. Du skal selv huske at opgive udgiften til Skat, men det er hurtigt og nemt, og det gør trods alt at prisen på vinduespudsning blev noget billigere.

Kommentarer lukket til SÅDAN FINDER DU EN GOD VINDUESPUDSER I KØBENHAVN