Blogindlæg

NordanVinduer er den pålidelige leverandør af dine nye døre og vinduer

Et nybyggeri eller et stort renoveringsprojekt, stiller meget store krav til bygherrens beslutsomhed og tålmodighed. Det gør det, fordi der er et næsten uendeligt hav af beslutninger, der skal træffes i en proces, der som oftest er langvarig.

Enhver bygherre stræber naturligvis efter at træffe alle de rigtige beslutninger – nogle bruger man mere energi på end andre. Hvor nogle valg efterfølgende kan laves om eller tilrettes, er der også visse valg der er meget definerende for, hvordan ens hus vil tage sig ud i lang tid fremover. Eksempler på dette er valget af husets vinduer og døre.

Vinduer og døre i et hus udgør en ret så væsentlig del af husets arkitektur og æstetiske udtryk. Derfor er det selvfølgelig også vigtigt at være opmærksom på, hvilken stil husets i sin helhed har, så man kan vælge de mest passende elementer.

Ud over at betyder meget for husets udseende, spiller vinduer og døre en helt central rolle i forhold til husets energieffektivitet og energimærkning. Noget, der i disse tider er et stort fokus på, både blandt private og i erhvervslivet. Alle ønsker en grøn samvittighed og oplevelsen af at have ydet sit bidrag til at redde klimaet. Og nå ja, så gavner det fornuftige valg selvfølgelig også pengepungen, der skal fyres mindre for at kunne holde varmen.

Men hvad er så det rigtige valg, og hvor går man helt specifikt hen for at finde de bedste døre- og vinduesløsninger?

Der er selvsagt mange fine bud på flotte og effektive løsninger, da det som sagt er et fokus for så godt som alle virksomheder at levere energirigtige produkter. Men én producent, der med garanti vil leve op til de strenge krav man måtte have til sit projekt, er NordanVinduer.

NordanVinduer er en norsk producent af både vinduer og døre, og laver disse i rigtig gode materialer, der dels er smukke og stilrene, dels har forrygende egenskaber i forhold til isoleringsevne og levetid.

Godt nok er NordanVinduer et firma, der er etableret i Norge for mere end 100 år siden, men faktisk var det en dansk immigrant, der var bosat i Norge, som grundlagde firmaet, men han ventede på at kunne komme til USA. Skæbnen ville dog, at han etablerede sig som vinduesproducent i Norge, og snart etablerede firmaet sig også.

I tidens løb er NordanVinduer blevet en stor spiller på markedet, og nu er firmaet engageret i hele Skandinavien samt Litauen og Polen. Totalt beskæftiger NordanVinduer over 2.200 medarbejdere, og så sent som i 2020 etablerede virksomheden sig også i Danmark, nærmere bestemt i Aarhus og København. Således er ringen altså sluttet, om man så må sige, og nu kan danskerne også nyde godt af de smukke og effektive døre og vinduer fra NordanVinduer.

Kommentarer lukket til NordanVinduer er den pålidelige leverandør af dine nye døre og vinduer