Blogindlæg

Sådan finder du en god murer på Sjælland

Når man står overfor et bygge- eller renoveringsprojekt i sit hus eller lejlighed og har brug for en professionel og dygtig murer til opgaven, kan det nogle gange være svært at finde den rette. For hvem kan man stole på og hvordan ved man at det er en god murer som kan løse opgaven for en? Hvad enten der skal laves renovering, forbedringer, reparationer, etableres nyt badeværelse, arbejdes på facaderne eller noget helt andet, så er det altid vigtigt at arbejdet gøres ordentligt og at man som kunde føler sig tryg i processen. Derfor er starter et sådant projekt med at finde den rette murer der kan hjælpe.

 

Vælg en murer med den rette ekspertise

Når du skal finde en god murer på Sjælland, er det vigtigt at du finder en som har den rette ekspertise. Med det menes, at den pågældende murer som minimum bør have god erfaring med det som din opgave indebærer. De fleste murer tilbyder at lave alt indenfor murerfaget, men ønsker du at føle dig ekstra tryg, så vælg en der især har erfaring og ekspertise med den opgave du står overfor. Du ønsker eksempelvis ikke en murer til at renovere dit hus’ facade, hvis vedkommende kun laver badeværelser normalt. I sådan et tilfælde er det bedre at vælge en anden med ekspertise og erfaring der passer dit byggeprojekt. En murer der ikke normalt beskæftiger sig med lige den opgave du har brug for hjælp til kan sagtens være god og i stand til at løse den flot, men for mange vil det opleves som værende mere trygt at vælge en murer der ofte eller regelmæssigt laver projekter og opgaver der minder om den du står overfor.

 

Find en du kan stole på

Tillid og kommunikation er en vigtig del af et byggeprojekt, når man har ekstern hjælp, såsom en murermester. De fleste har hørt om håndværkere af forskellig art der ikke overholder aftaler, eller hvor projektet ikke fremskrider som forventet eller aftalt. Derfor er tillid en essentiel del af valget, hvis du vil føle dig tryg igennem hele projektet. Hvordan det gøres i praksis, kan dog være svært, for hvordan vurderer man lige det? En måde at vurdere det på, kan være at besøge de potentielle murerfirmaers hjemmeside og ud fra deres hjemmesider danne et indtryk af hvordan de arbejder og om de selv skriver at de går op i ting såsom tillid, tydelig kommunikation, kvalitetstjek og den slags.

Du kan også forhøre folk i dit netværk om de har gode erfaringer med en bestemt murer og på den måde indsnævre udbuddet. Du kan også læse murerfirmaernes kundeanmeldelser på deres hjemmesider, Facebook-sider, Trustpilot og andre steder hvor disse findes. Det kan være en god måde at danne sig et indtryk af hvad deres egne kunder har haft af oplevelser.

Herudover bør du altid vælge en murer som er omfattet af Dansk Bryggeris garantiordning, da dette betyder at det udførte arbejde er omfattet af ordningen såfremt der er fejl og mangler.

 

Vælg en murer i dit nærområde

Det er som udgangspunkt en fordel at vælge en murer i dit eget nærområde. Dette indebærer nemlig, at vedkommende ikke skal køre lige så langt frem og tilbage, som hvis du vælger en der bor langt væk fra dig. Du støtter desuden dit nærområde ved at handle lokalt, så det er klart også en fordel. Bor du eksempelvis i Roskilde-området, er det oplagt at vælge en murer i Roskilde.

Kommentarer lukket til Sådan finder du en god murer på Sjælland