Blogindlæg

Sådan får du mest ud af få kvadratmeter

Bor du i en lejlighed, hvor du ikke har specielt mange kvadratmeter at gøre godt med, så får indretningen pludselig en endnu større betydning for, at der bliver rart at være. Når du ikke har meget plads, så tæller hver en centimeter nemlig, og derfor kan du her læse, hvordan du får mest ud af meget få kvadratmeter.

 

I øvrigt så kan du finde flere nyttige artikler inde på https://digura.dk/.

 

Udnyt hele rummet… også opad

Selvom du måske ikke har alverdens gulvplads, så kan du jo stadig udnytte selve rumpladsen. Ved ikke blot at tænke horisontalt men også vertikalt, så åbner rummet sig pludselig op, og der opstår nogle helt nye muligheder.

 

I stedet for en reol med bøger, så kan du i stedet hænge hylder på væggene, hvor du kan opbevare bøger, nips og lignende, mens du samtidig kan udnytte den ekstra gulvplads, som opstår under reolen.

 

Det kan også være du kan finde et skrivebord, som du kan hænge på væggen, og når det ikke er i brug, har du muligheden for at slå det sammen op ad væggen, så det fylder mindst muligt.

 

Hvad gør jeg med opbevaring?

Hvor skal du lige gøre af alt dit tøj? Der er jo nærmest ikke engang plads til et klædeskab, hvis du også skal have en seng at sove i og samtidig også have mulighed for at komme ud ad døren. Men under din seng er der faktisk en masse plads, som egentlig bare bliver spildt, medmindre du beslutter dig for at udnytte denne til opbevaring.

 

Det kunne f.eks. være til opbevaring af tøj men også tasker, kufferter eller hvad du nu ellers måtte have af ting, kan du sagtens opbevare under sengen.

 

Hold orden i skabene

Ved at udnytte den plads, som du faktisk har til rådighed i køkkenskabe osv., så kan du ved at finde smarte stablerteknikker og systemer formå at holde orden, hvilket også er med til at give lejligheden mere plads. Rod fylder, og rod gør tingene uoverskuelige. Derfor er det altså utroligt vigtigt, at du formår at holde orden, sådan rummet ikke føles mindre, end det er i forvejen.

 

Kælderrum eller loftsrum

I de fleste lejligheder medfølger der også et kælderrum eller et loftsrum, hvor du også har mulighed for at opbevare de ting, som du kun bruger en gang imellem. Det kan f.eks. klapstole, til når du får gæster osv.

 

Ved at udnytte de ekstra rum som ikke direkte er i lejligheden, behøver du ikke proppe den til med alle dine ting. Få prioriteret og eventuelt smidt de ting ud, som du med sikkerhed kan sige, at du ikke kommer til at bruge.

 

På den måde udnytter du altså bedst pladsen i en bolig, hvor kvadratmeterne er knappe.

Kommentarer lukket til Sådan får du mest ud af få kvadratmeter