Blogindlæg

Sådan får du drømmebadeværelset

Badeværelset er et af de vigtigste rum i dit hjem. Selvom det er et af de rum, man tilbringer mindre tid ad gangen, så spiller badeværelset alligevel en vigtig rolle i dit hjem. Derfor vil du gerne have et badeværelse, der er behagelig at opholde sig i. Hvis du skal i gang med at indrette dit badeværelse eller lave det helt om, så kan du læse med i denne artikel. Vi vil komme med tre tips til, hvordan du får skabt dit absolut drømmebadeværelse.

Overvej et badekar hvis pladsen er der

Hvis du har plads på dit badeværelse, kan du overveje at tilføje et badekar. Det er ikke alle badeværelser, hvor det er muligt at sætte et badekar ind. Men hvis du har muligheden, så er det klart en fordel for dig at få. Her kan du nyde dejlig behagelige bade og få en tiltrængt pause fra hverdagens hektiske kalender. Der findes mange forskellige slags badekar, alt fra moderne til de mere traditionelle med fod. Snak eventuelt med din VVS-installatør, hvad der giver mest mening i dit badeværelse.

 

Dit badeværelse skal have god belysning

Belysning er et vigtigt aspekt i alle rum i dit hjem. Men det bliver endnu vigtigere på badeværelset. Det skyldes, at du skal kunne se klart, når du bruger badeværelset. Du ønsker ikke ved et uheld at komme til at skære dig selv, mens du barberer dig pga dårlig belysning. De fleste af os bruger spejlet ude på badeværelset til at gøre os klar til dagen med. Derfor er det vigtigt med ordentligt lys, hvor du kan få lagt makeup eller bare få sat dit hår på. Det kan med fordel være noget spotbelysning. Det kan også være en god idé at have en lysdæmper, så du kan justere lyset afhængigt af, hvad du laver. Hvis du skal ligge i badekarret, kan det være rart at kunne dæmpe lyset.

 

Vælg dine farver med omhu

Farver er et andet vigtigt aspekt ved indretning af dit badeværelse. Du skal vælge farver, der får dig til at føle dig afslappet, når du er i rummet. Lyse farver er ofte bedst til små badeværelser, da de gør, at  det virker mere rummeligt. Hvis du har et stort badeværelse, kan du eksperimentere med forskellige farver for at se, hvad der fungerer bedst for dig. Bare sørg for, at de farver, du vælger, supplerer hinanden og skaber et sammenhængende look. Læs mere tips på en hjemmeside som Premium Bolig, hvis du mangler mere inspiration til dit badeværelse.

Kommentarer lukket til Sådan får du drømmebadeværelset