Blogindlæg

Indflyttergave: Hvad skal man finde på?

Det er en tradition at give en indflyttergave til familie og venner, der er flyttet ind i et nyt hus eller en ny lejlighed. Indflytningsgaver er normalt praktiske ting, som de nye boligejere kan bruge i deres nye hjem, f.eks. håndklæder, køkkenting og andet som de kan bruge. Traditionen med at give indflyttergaver menes at gå helt tilbage til oldtiden, hvor folk ofrede til guderne for at sikre en sikker og vellykket flytning. I dag ses det stadig som en måde at give en indflyttergave på for at vise, at man ønsker dem en god og lykkelig start på deres liv i deres nye hjem. Selvom det er en gammel tradition, så kan en indflyttergave være tricky. Man vil ikke give for lidt, men på den anden side vil man heller ikke give for meget, så hvad gør man? Dette kan du finde svar på i dette indlæg, hvor vi giver et par gode råd, til hvordan man finder en god indflyttergave.

Snak med dem der skal flytte inden de flytter

Hvis du er god til at trække informationer ud af folk, uden at de ved at det er det, som du prøver på, så er det en god idé at snakke med dine venner eller familiemedlemmer inden de skal flytte, så du måske kan få en fornemmelse for, hvad de står og mangler i forbindelse med deres flytning. Det kan være at det nye hjem er større og de derfor har brug for flere stole, eller flere lamper til at lyse deres nye hjem ordentligt op. Uanset hvad det er, så er det en god idé at se om du kan få dem til at afsløre deres behov overfor dig.

Traditionelle vs. utraditionelle gaver

Mange vælger at medbringe en blomst eller en gavekurv. Dette er en tradition, som på en eller anden måde er blevet kollektivt vedtaget, uden at det er noget som man egentlig har snakket om, som menneskehed. Spøg til side. Der findes selvfølgelig traditionelle gaver, som de fleste giver og som er gode gaver, men hvis du gerne vil skille dig lidt ud, så vælg en utraditionel gave. Det vil de fleste tilfælde overraske og skabe glæde hos dem der modtager din gave. Det kræver dog, som med alle gaver, at det er en gave, som rent faktisk giver mening. Mangler du inspiration til dette, så kan du se flere gode gaver her.

Kommentarer lukket til Indflyttergave: Hvad skal man finde på?