Blogindlæg

Olielamper i nordisk design

Er man på udkig efter inspiration til indretning af hjemmet eller haven, så bør man overveje at kigge nærmere på olielamper, som er ideelle hyggespredere både indendørs og udendørs. Den lange brændetid gør olielamper og olielys til et super alternativ til eksempelvis almindelige stearinlys, ligesom at olielamper og olielys afgiver et meget mindre klimaaftryk end andet lys, herunder stearinlys.

Man kan benytte sig af olielamper både indendørs og udendørs, men man skal være opmærksom på at de enkelte design kan være lavet med enten indendørs eller udendørs brug for øje. Et godt valg til et design er det nordiske design. Er man derfor på udkig efter olielamper, er olielamper i nordisk design et rigtig godt valg.

Indendørs olielamper i nordisk design

Indendørs olielamper er det perfekte alternativ til stearin eller fyrfadslys, ikke mindst på grund af deres længere brændetid og mindre klimaaftryk.

Indendørs olielamper fås i mange slags design, men især i det nordiske design gør de sig godt. Det tidløse og elegante nordiske design passer godt ind i ethvert rum, grundet dets enkelthed og minimalistiske design.

Er man på udkig efter olielamper til hjemmet, eksempelvis til stuebordet, er olielamper i nordisk design er rigtig godt valg.

Udendørs olielamper i nordisk design

Olielamper fås også som udendørs varianter, og er velegnede til haver, sommerhuse og lignende. Den lange brændetid og det lave klimaaftryk gør udendørs olielamper til et super alternativ til andre former for afbrænding af lys.

På samme måde som indendørs olielamper, gør udendørs olielamper i nordisk design sig rigtigt godt i enhver have eller grund. Igen gør det enkelte og minimalistiske design, at olielamper kan tilpasse sig enhver have eller grund.

Udendørs olielamper i nordisk design er et godt valg, hvis man er på udkig efter nye olielamper til sin have, sommerhus eller anden grund.

Klimaaftrykket er vigtigt

Vi lever i en tid hvor det er vigtigt at passe på vores miljø og vores klima. Vi afsætter et klimaaftryk hver gang vi køber en varer, og benytter os af den, og olielamper er ingen undtagelse.

Fordelen ved olielamper er som allerede beskrevet, at de afgiver et mindre klimaaftryk end eksempelvis stearinlys, hvilket har at gøre med at olielys afgiver færre partikler.

Nogle olielys gør endda endnu mere ud af, at deres olielys skal afgive et mindre klimaaftryk, og benytter sig derfor af gode naturlige olier såsom palmekerneolie, i stedet for olier baseret på petroleum.

Har man besluttet sig for at skulle have olielamper og olielys, kan man derfor med fordel og med tanke på miljø og klima, undersøge nærmere hvilke former for olie som olielamperne og olielysene kommer med.

Fyrfadssæt i nordisk design

Er man alligevel ikke interesseret i olielamper, og i stedet bare gerne vil benytte sig af almindelige stearinlys, kan man stadig holde sig til det nordiske design.

Der findes nemlig masser af produkter såsom fyrfadstage sæt, der kommer i et nordisk design. Bare søg på fyrfadsstage sæt på google, og der vil komme masser af brugbare resultater frem.

Kommentarer lukket til Olielamper i nordisk design