Blogindlæg

LED-lys bruges til alt fra cykler til tøjskabe

LED-lys er blevet vildt populært på grund af de mange anvendelsesmuligheder. Rigtige mange vælger for eksempel at sætte LED-strips op i skabe eller under sengen for at få lidt ekstra belysning. LED-strips er et af de mest populære stykker udstyr inden for kategorien, men der er også mange andre muligheder

LED-lys til din cykel

Når man kører på mountainbike (MTB), foregår det tit og ofte på et meget ujævnt terræn, hvor der ikke er gadelygter eller andet belysning, som kan hjælpe dig på vej. I vintermånederne viser dagslyset sig i meget kortere tid end i de varme sommermåneder, hvor det som regel er lyst helt til den sene aften. Men om vinteren, kan de være rart at være udstyret med et par gode MTB-lygter, som hjælper dig på vej trygt og sikkert. Det er, først og fremmest, særdeles vigtigt at lygterne kan lyse det ujævne terræn op, så du kan finde frem og vurdere terrænet, så du mindsker risikoen for at køre galt på din MTB.

Hvis du vil lyse dig selv godt op, så kan du klistre led-strips på dit cykeltøj, så lyder du op i mørket.

Hvis du skal ud at køre i din bil

Når du skal køre mørkekørsel i din bil, kører du, som navnet antyder, i mørke. Her kan det være meget mere udfordrende at køre, hvis lyset på din bil ikke er særlig skarpt. Her er mange heldige at have LED-lys på bilen. Det gør en kæmpestor forskel.

Mange vælger at skifte til LED-lygter, da de ikke mener, at almindelige forlygter er tilstrækkelige. Det kan være mere farligt og ved fuldstændig mørke, er det er derfor meget vigtigt at have nogle gode forlygter, som er designet til den slags kørsel og ikke bare til almindeligt tusmørke, hvor du stadig kan fornemme dine omgivelser. Især hvis du kører mørkekørsel på landet, skal du huske at være opmærksom.

Indret dit hjem med smarte led-strips

Kender du det, at du banker foden ind i sengebenet, når du skal op om natten eller på en mørk morgen? Med LED-strips under sengen kan du få et blidt lys under sengen, der tænder, når du står op. Hvis du har installeret en sensor, kan du derfor undgå at falde over legetøj på gulvet eller slå din fod ind i møbler.

LED-strips kan også bruges i tøjskabe, hvor det ofte kan være svært at se, hvad der befinder sig bagerst i skabet.

Et tredje og sidste tip er, at du kan placere LED-strips langt toiletkanten. På den måde kan du undgå at tænde lyset på badeværelset, hvis du skal derud om natten.

Kommentarer lukket til LED-lys bruges til alt fra cykler til tøjskabe