Blogindlæg

Hvor finder du et billigt gulvfirma?

En god og grundig gulvafslibning med en passende efterbehandling kan give din bolig helt nyt liv og den rette behandling kan være et godt og billigt alternativ til et helt nyt gulv. Men der er mange faktorer, der spiller ind når prisen på sådan en behandling skal beregnes og det kan godt være lidt af en jungle at få det helt rigtige tilbud.

Mange faktorer afgør prisen

Det er naturligvis først og fremmest antallet af kvadratmeter gulv, der skal slibes af, som er afgørende for prisen på at få arbejdet udført. Men også gulvets tilstand spiller en stor rolle. Med en gulvafhøvling og gulvafslibning kan gulvet få et helt nyt look, uanset om der er spartelpletter, ridser eller hvad det ellers måtte være. Hos Dansk Gulv og Malerservice kan du få et gennemarbejdet og kvalificeret bud på en gulvafslibning og den eventuelle efterbehandling. Her man heller ikke bange for at fraråde en given behandling, hvis den ikke er hensigtsmæssig. Der er nemlig flere muligheder for at behandle gulvet efter en afslibning, alt efter, hvordan du foretrækker at gulvet ser ud og om det er vigtigt, at det er nemt at vedligeholde og gøre rent.

Vælg den rette efterbehandling

Efter gulvafslibningen kan du vælge en lakering, ludbehandling eller oliebehandling. Det nemmeste at holde er et lakeret gulv, og du får et smukt og slidstærkt resultat. Og hvis man så efter nogle år har fået nogle overfladiske ridser i lakken, kan man godt nøjes med at netpolere gulvet og give det et nyt lag toplak. En løsning, som er en smule dyrere, er en særlig 2-komponent lak, der mere holdbar og slidstærk.

Olierede gulve er mere ‘’rå i looket end de lakerede, og du kan ret nemt rengøre ved brug af en gulvklud og sæbevand.  Sådan et gulv dog vedligeholdes lidt mere end et lakeret gulv. Det skal nemlig opfriskes cirka hvert andet år med en oliepleje og genoliering. Det mest vedligeholdelseskrævende gulv af de tre nævnte er det ludbehandlede gulv. En ludbehandling forhindrer at træet får en orange farve, som får gulvet til at se gammelt ud. Med et ludbehandlet gulv kan man vælge at bruge olie ovenpå, at lakere det eller at nøjes med at vaske med sæbe. Det er også smudsafvisende giver en slidstærk overflade, samtidig med at det får et flot naturligt udseende.

 

Kommentarer lukket til Hvor finder du et billigt gulvfirma?