Blogindlæg

4 hurtige indretningstips til dit nye hjem:

Der sælges huse i Danmark som aldrig før og mange nye par og familier bliver husejere for første gang.

 

Trænger du til inspiration til indretningen i det nye hus ?

Er budgettet brugt på drømmehuset, men det ligner ikke en drøm indvendigt endnu ?

Er du gået i stå med indretningen ?

 

Så kig med her, for vi har samlet de 4 mest trendy tips til budgetvenlig boligindretning.

 

1: Mal væggene:

 

Med udgangspunkt i dine møbler og nips som du gerne vil beholde kan du vælge at male dine vægge i nye spændende farver. Farver skaber stemning og kan få din gamle sofa til at få et helt nyt liv.

 

Når du vælger farver så tænk i sammenhænge. Er der kig til andre rum så vælg toner der passer sammen. Du kan også tage udgangspunkt i din yndlings by plakat og få afstemt farverne efter den.

 

2: Nye tekstiler:

 

Nye puder, tæpper eller gardiner kan være en nem og hurtig løsning til at friske indretningen op. Du behøver ikke at bytte alle dine nuværende puder ud, men prøv at mixe og matche dem med lidt nyt og flyt dem evt. rundt i huset. Velour er f.eks. super trendy lige nu og i de nye skønne afstemte nordiske farver

 

3: Genbrug er godt:

 

I genbrugsbutikkerne kan du finde dekorative rammer i mange størrelser. Find dem der matcher din ønskede stil og fyld dem med postkort og plakater til en skøn collage væg.

 

Har du mange plakater, fotos eller malerier kan et tip også være simpelthen at rykke rundt på dem. Bestem dig for en underkant på ophænget og arbejd dig f.eks. ud fra midten. Det er altid en god ide at lave en prøve oplægning på gulvet først så du ikke kommer til at ærgre dig over unødige søm huller i væggen.

 

Du kan også mixe dekorative tallerkener eller et smukt spejl ind i din collage væg.

 

Og mangler der belysning i det nye hjem, så er der også mange sjove lofts og væglamper at finde i din lokale genbrugsbutik.

 

4: Planter giver nyt liv:

 

Store og små grønne planter giver liv til din indretning.

Husk at planter ikke behøver at være grønne ! Der findes så mange forskellige spændende farver og det er nemt at finde nogle der matcher den øvrige indretning du har valgt.

Du kan altid spørge din lokale blomsterhandler til råds om pasning og placering af planterne så du kan have glæde af dem i mange år.

 

Vaser og krukker i dekorative farver og med mønstre kan fyldes med grene fra haven eller en smuk buket tørrede blomster. Og både planter og krukker er super nemme at flytte rundt med så der skabes nye opstillinger der matcher årstidens øvrige tilbehør.

Kommentarer lukket til 4 hurtige indretningstips til dit nye hjem: