Blogindlæg

Find inspiration til den gode gave til sommerens mange fester

Dette indhold er sponsoreret.

Sommeren nærmer sig, og sammen med de varme soltimer hører sig også fester og gaver. Sommerfesterne kunne der sagtens blive mange af i år. Bryllupper, fødselsdage, indflytningsfester, rejsegilde, svendegilde osv. Hver især kræver disse fester nogle gaver. Hvad skal du stille op her? Det er et hav af valgmuligheder, og en del vil være forkerte. Her får du hjælp til at finde det rigtige. Finder de gaver, vi alle sammen bliver glade for. Analyser modtageren og festen og slå dine egne ønsker ud af hovedet – det er nøglen til den gode gave.

Udstyr til køkkenet

Til et bryllup, rejsegilde eller indflytningsfest er køkkenredskaber en klar vinder. Det kunne være lækre køkkenknive, som kan bruges i mange år ud i fremtiden. Det er en af de dyrere omkostninger, som er irriterende at tænke på, når indflytningen rigtig skal til at ske. Gode køkkenknive får man aldrig for mange af, ellers kan de altid byttes til andet udstyr, man skulle mangle. En anden praktisk gave til køkkenet er en springform. Når du mangler en springform, mangler du den virkelig. Sjældent det højeste ønske, men altid et godt køkkenredskab at have i køkkenet.

Gode oplevelser

Afhængig af kendskabet til personerne, der holder festen, vil en oplevelse altid være en god gave. Kender du ikke bryllupsparret så godt, kan en tur til koncert blive en smule akavet. Er det derimod en ven, søster, kusine eller lignende, så vil en god oplevelse for jer begge stå skarpt i hukommelsen. Tag personen med til koncert, med på shoppingstur, ishockeykamp, restaurantbesøg osv. Det kan også være de helt vilde oplevelser som faldskærmsudspring eller en mindre rejse. Jo større gave, jo bedre kendskab skal du have til personen.

Altid en ny gadget

Skal du hjem til manden, der har alt, kan du altid finde en ny gadget. De kommer ustandseligt, og ingen mand kan eje alle. En gadget til bil, til garagen, til fjernsynet, opvasken, køleskabet, bogreolen osv. Generelt gælder det gadgets, at deres funktion ikke nødvendigvis behøver være i top. Fokusset er, at gadgeten er fed, spændende og opererer på en smart måde. Find en gadget, hvis du skal til fødselsdag, svendegilde eller indflytterfest hos en glad it-bruger.

Blomster, vin og chokolade

Du kender faktisk slet ikke afholderen af festen. Eller du kender dem lidt, men aner ikke, hvad de kunne ønske sig. Her må du ty til den sikre løsning. Blomster, vin og/eller chokolade. En god flaske vin kan de fleste mennesker lide. Spørg kort ind til, om personen er til rødvin, champagne, øl, linjer, mørk eller lys chokolade osv. Et eller andet kendskab må du have til personen. Forhør dig kort og træf så den beslutning, der skal sikre dig en varm plads i hjertet. Den værste gave er ingen gave, når festen afholdes. Eller: Det er tanken, der tæller.

 

 

Kommentarer lukket til Find inspiration til den gode gave til sommerens mange fester