Blogindlæg

Byd dine gæster velkommen

Om det er postbuddet med pakker under armen eller familie, venner, eller måske naboer, du venter besøg af, er du altid klar til at tage gæstfrit imod dem, når du har en velfungerende ringklokke. For de fleste mennesker er det rart, at folk ikke bare går ind ad døren, men pænt melder deres ankomst med et velkendt ringeklokkesignal.

Måske står du i køkkenet og lægger sidste hånd på middagsmaden, måske er du optaget af andre gøremål, og registrer ikke gæsterne holder i indkørslen eller står foran din dør. Dette kan afhjælpes med et tydeligt ringesignal, så du hurtigt kan slippe, hvad du er i færd med og åbne for både indbudte og uventede gæster. Der er både et praktisk og komfortabelt aspekt ved at installere en dørklokke i hjemmet.

Tag afslappet og stilfuldt imod gæster i privaten

At få besøg i ens private bolig kan give lidt sved på panden. Det er sommetider en social performance. Skal du fx have svigermor til middagsselskab, vil du sikkert gerne have at tingene ser pænt ud, og at du udstråler mentalt overskud. Du kan hjælpe dig selv godt på vej allerede inden de træder ind ad døren ved fx at have en smart og funktionel ringeklokke i stil med Honeywell hængende i entreen.

Bor du og din familie i en stor villa eller parcelhus, har I måske flere indgange. Det er sjældent du kender alle, der kommer forbi din bopæl lige godt. Det kan give en tryghed at have en transportabel, trådløs model samt trykknapper ved både hoved- og bagdør. Med klar lydstyrkeregulering og forskellige digitale melodier, undgår du at tage fejl af, hvor din eventuelt lidt utålmodige svigerfamilie ringer på. Du risikerer heller ikke at gå glip af en vigtig pakkeordre fordi, postomdeleren ringer på det ene sted frem for det andet.

Dørklokkens design og drift

Ud over den hjælpefunktion, dørklokken har i forhold til at modtage folk ved døren, skal designet også gerne blende pænt ind i den måde, din bolig er indrettet. Et tidløst hvidt design med nemt batteriskifte kan være at foretrække. Skifter du løbende interiør eller farvesammensætning, ved du, at dørklokken fortsat vil opfylde sin opgave, og ikke springer negativt i øjnene, når du byder folk indendørs.

Rokerer du rundt på rummenes funktion, så du får kontor eller soveværelse længere væk fra døren, kan du være forsikret om, at dørklokkens lyd typisk går igennem på 80 – 100 m afstand. Det eneste du skal sørge for er, at skifte de gængse AA-batterier, som er den type, der oftest sidder i dine dagligdags elektronikapparater. Alkaline L6 er egnet til de fleste enheder med lavt strømforbrug. Da du jo ikke får gæster uafbrudt, vil en longlife batteripakke holde din dørklokke optimalt kørende ved mange hjemmebesøg.

Kommentarer lukket til Byd dine gæster velkommen