Blogindlæg

Boliginteriør til de danske hjem

Dine omgivelser er vigtigt for dit mindset, og gode samt personlige omgivelser giver en bedre overskud og glæde i din hverdag. Der findes simpelthen så meget smukt dansk design og så mange fede danske brands, og det kan være svært at vælge. Men hvorfor vælge når du kan få lidt fra hvert. Så hvis du er typen der elsker at mixe og matche i din indretning, så tjek den store boligafdeling ud hos Molly&My. Der er mærker såsom House doctor, Bloomingville, Madam Stoltz, Meraki og mange flere. Der er både klassisk og nordisk design, men også farverigt og modigt design som virkelig kan sætte fut i din indretning. Du finder alt fra pyntepuder, keramik, vaser, kopper, duftlys, tæpper, sæber, lys og vi kunne blive ved.

Er du til nips, pynt og farver i dit hjem?

Den lille vase i hjørnet kan lyse selv det største rum op, og kan virkelig være med til at give din indretning lidt personlighed og stil. Farver, former og materialer er noget der er gået hen og blevet ret vigtigt for forbrugeren, og det at den lille pyntegenstand har en historie bag sig er også en kæmpe fordel. Find noget lækkert til dit hjem som dit øje fanger, og det skal helst være noget der gør dig glad for at komme hjem og kigge på. Mange danskere elsker at indrette, men for mange kan det være for en alt for dyr omgang at påbegynde. Men faktisk findes der så mange lækre danske brands med priser som er superoverskuelige og overkommelige, og så er det jo bare en ting ad gangen eller hvad man lige har plads til i budgettet.

 

Et stort udvalg af alt hvad hjertet begærer

Vasen i hjørnet, puden i sofaen, koppen på bordet, lyset på terrassen, skålen på sofabordet eller sæben på badeværelset. Det er b.la. hvad du kan finde hos Molly&My, og det er kun fantasien der sætter grænser. Så står du lige og mangler den ene ting, så forbered dig på at blive fristet. For der er simpelthen alt hvad hjertet begærer på shoppen, og det er lækkert dansk design med kvalitet og priser som er overskuelige. Kontraster kan være godt for din indretning og det kan være med til at skabe liv i hjemmet. Det giver et personlig og cool udtryk når du mixer og matcher, om det så er puderne, tæppet, lysene eller noget helt fjerde.

Så alt i alt skal man virkelig bare kaste sig ud i det og lege med kontrasterne og helt klart ikke være bange for at gøre noget forkert, for der er intet der er rigtigt eller forkert. Dit hjem er lige præcis som du gerne vil have det, og det er kun dig der bestemmer det.

 

 

 

Kommentarer lukket til Boliginteriør til de danske hjem