Blogindlæg

Besøg de skønneste naturområder og botaniske haver i Europa

Besøg de skønneste naturområder og botaniske haver i Europa

Hvis du skal til Italien – er et godt bud, at besøge nogle af de skønneste naturområder eller f.eks. den botaniske have i Sigurta. F.eks. kan du tage til Gardasøen i Italien, for her er der en masse at se. Der er de skønneste naturområder og så kræver det ikke den største planlægning – blot det korrekte fodtøj som vandresko og så er du ellers godt på vej til at se de skønneste, ukendte landskaber. Når du rejser til Gardasøen i Italien, er der også en masse flotte seværdigheder. I kan selv planlægge, hvad i gerne vil opdage – men i kan få en masse inspiration på hjemmesiden: Ferievedgardasoeen.dk til de skønneste seværdigheder, når du skal planlægge din/jeres næste tur til Gardasøen.

Her er de områder – som I absolut må opleve:

Først og fremmest – må I ikke gå glip af dyreparken Parco Natura Viva – dette er en stor dyrepark på 40 hektar. Alene safariområdet strækker sig over omkring 240.000 kvadratmeter. I dyreparken finder du mere end 1500 dyr fra hele verden, fordelt på 250 forskellige dyrearter og derudover finder i også en spændende dinosauerpark, så du kan gå på opdagelse i de forhistoriske dyr og lære om deres historie og levemåde. Det er hamrende interessant og en oplevelse i sig selv.

For det andet – skal i bare besøge bjergkæden Monte Baldo – Monte Baldo er en betagende bjergkæde der kan opleves både nedefra men også ved at vandre på bjergkæden. Der er derudover en svævebane med to kilometers højde, hvor i med det samme har en flot udsigt ud over det storslåede naturområde. Derudover kan i også gå på de forskellige stier i området – der er flere systemer og det gør sjovt og udfordrende at gå de forskellige stier. På bjærgkædens højeste punkt, står du 2,2 kilometer over havets overflade – sejt ikke? Når ja, også er der også masser af plante- og dyreliv, og du kan støde på alt fra farverige orkidéer til dyr som ørne, bævere og bjørne. På bjergsiden går også mange køer, som I helt sikkert vil støde på. Så elsker du dyr – er du kommet det rette sted.

Sidst men ikke mindst – så besøg naturparken Sigurtá – Sigurtá er en skøn og stor naturpark på over 600.000 kvadratmeter, og elsker i natur er i igen kommet helt rette sted. Her finder i også masser af søer, blomsterbede og arrangementer af planter og træer i den meget store park.

Der er altså rigtig mange muligheder for dejlige naturoplevelser omkring Gardasøen. Så det er bare med at komme af sted – og så lige huske at rejse sig fra liggestolen og få de spændende oplevelser med.

Kommentarer lukket til Besøg de skønneste naturområder og botaniske haver i Europa