Blogindlæg

Award winning skinner med Invisalign

Overvejer du at få rettet dine tænder, men er du usikker på, hvilken metode der er bedst? I så fald behøves du ikke længere undre dig. Du kan nemlig vælge at få de prisvindende skinner fra Invisalign. Det er en gennemsigtig bøjle, der retter dine tænder på en blid måde.

Hvis du derfor drømmer om at få det flotte smil og de flotte tænder, som du altid har ønsket dig, bør du helt klart overveje at bruge Invisalign. Skinnernes mange priser og iøjnefaldende resultater taler nemlig for sig selv.

Mere om Invisalign skinner

Invisalign er en skinne, som du kan anvende, når du gerne vil have rettet eller reguleret dine tænder. Du kan selv sætte skinnen i og tage den ud. Derfor har du også mulighed for at tage den ud, hvis du skal til et specifikt arrangement, hvor du ikke vil have skinner på.

En Invisalign skinne er praktisk talt usynlig. Derfor egner den sig også godt til dig, der ikke vil gå på kompromis med dit udseende, når du skal have rettet tænder.

Du skal bære bøjlen i alle døgnets 24 timer, hvis du skal opnå den fulde effekt. De eneste undtagelser hertil er, hvis du skal spise eller børste tænder. Derudover vælger nogle mennesker også at tage bøjlen ud til specifikke sportsgrene, hvis de skal holde tale eller lignende. Det bestemmer du selvfølgelig selv. Du bør blot rådføre dig med din tandlæge inden da.

Kan alle bruge Invisalign?

Skinnerne fra Invisalign egner sig allerbedst til dig, der skal have foretaget en mindre og ret ukompliceret retning af dine tænder. Det kan naturligvis være svært selv at vurdere, hvilken type behandling dine tænder har brug for. Derfor bør du også konsultere med din tandlæge, hvis du tror, at Invisalign er noget for dig.

Invisalign er ikke tiltænkt nogen specifik aldersgruppe. Derfor kan skinnerne både anvendes af børn, unge, voksne og ældre. Det er det rette valg for alle, der ønsker en næsten usynlig og mild rettelse af deres tænder.

Hvad er skinnerne fremstillet af?

Skinnerne fra Invisalign er fremstillet af et stærkt termoplastisk materiale. Materialet er naturligvis blevet godkendt til medicinsk anvendelse. Derfor skal du heller ikke bekymre dig om potentielt farlige indholdsstoffer. Du kan nemlig trygt anvende Invisalign.

Maksimale resultater med minimal smerte

Invisalign er designet til at rette dine tænder på en mild facon. Derfor melder de fleste patienter også tilbage, at skinnerne slet ikke gør ondt. Til gengæld giver skinnerne et voldsomt godt resultat.

Kommentarer lukket til Award winning skinner med Invisalign