Blogindlæg

Den perfekte gave til kvinden på 30-50 år

Jeg tror at alle mennesker kender oplevelsen af at være inviteret til en fødselsdag eller måske bare på besøg og ikke ane hvad man skal give i gave.

Nedenfor har jeg samlet en række anbefalinger til hvad du kunne købe, hvis du skal have en gave til en kvinde på 30-50 år. Gaverne nedenfor kan også samles i en gavekurv hvis du ønsker det. Husk at hos gaverummet får du altid gavekurven flot pakket ind og et håndskrevet kort med, hvis du ønsker det.

 

Gaveforslag

 

Smukke mundblæste gals fra Anna von Lipa. Anna von Lipa er ejet af et dansk par, der får produceret deres smukke produkter i Böhmen, Tjekkiet. Alle produkterne fra dem gennemgår en længere produktion før det kan stå færdigfremstillet, hvilket betyder at der er lagt mange kræfter i detaljerne.

 

Hvad med f.eks. en Anna von Lipa Tapasskål – Apricot til kun 159,-. En sød glasskål der kan anvendes til tapas (eller lige hvad du ønsker at anvende den til).

 

Du kunne også købe de meget populære Anna Von Lipa Vandglas Kate Tumbler – i pastelfarver. Du får 6 stk. for 599 kr. Det er en gave som vil klæde de fleste middagsborde.

 

Vi kan også anbefale den smukke krystal glaskande, Lipa Swirl Kande – Krystal, der indeholder 2 liter. Den fås i forskellige farver til 569 kr.

 

Er modtager til søde sager, så kunne du også sammensætte en gavekurv med forskellige danskproducerede lækkerier.

F.eks. Wally & Whiz små lækre vingummier. De er 100% veganske og indeholder ingen kunstige smags- og farvestoffer. Wally & Whiz vingummierne fås i mange forskellige smagsvarianter, så uanset om modtager er til spændende frugtsmag som grøn blodappelsin eller kirsebær. Du kan også få dem med forskellige lækre lakrids varianter.

Bøtterne i sig selv, er lige så lækre at se på, som vingummierne er at spise. En æske koster ca. 50-60 kr.

Er modtager til stor lakrids fan, kunne lakrids fra Bagsværd lakrids også være en oplagt mulighed. Bag Bagsværd lakrids er Søren Beier og Morten Kornbech Larsen. Bagsværd Lakrids er lækker lakrids i verdensklasse, som kan fås i varianterne classic, sød lakrids, salmiak, chili, mynte samt ingefær.  Du kan f.eks. købe den helt store Bagsværd samling hvor du får 8 forskellige varianter for under 500 kr. Du får:

1 x Bagsværd Lakrids, Chili

1 x Bagsværd Lakrids – Lys Symfoni, 4 stk

1 x Bagsværd Lakrids, Classic

1 x Bagsværd Lakrids, Ingefær

1 x Bagsværd Lakrids, Mynte

1 x Bagsværd Lakrids, Salmiak

1 x Bagsværd Lakrids, Sød

1 x Bagsværd Lakrids – Hindbær

Er dette lidt for meget lakrids, kan du selvfølgelig også købe bare en enkelt pakke lakrids, f.eks. med mynte smag.

 

Er gaven til en der elsker chokolade, kunne gaven også være Friis-Holm chokolade. Friis-Holm er et lille firma med basis i Roskilde der går efter at producere verdens bedste chokolade; det betyder chokolade med smag i verdensklasse, samt en produktion der tager højde for miljøet.

Du kan enten købe en enkelt plade chokolade, eller en samling af forskellige varianter, alt efter hvad pengepungen er til.

 

Kommentarer lukket til Den perfekte gave til kvinden på 30-50 år