Blogindlæg

5 billige indretnings tips til din bolig

Her er vores billige indretningstips! Der ikke er noget, der siger, at bare for noget ikke er dyrt, kan det ikke se luksuriøst ud. Tværtimod, er der mange billige ting som ser luksuriøse ud. Ofte kan man få boligen til at se mere lækker ud, blot ved at udskifte nogle detaljer eller tekstiler. At bede om hjælp er også en god idé, f.eks. at investere i en ekspert i belysning til at lyse op boligen korrekt, er en lille investering som kan øge værdien på din bolig hvis du f.eks. går i salgstanker.

Her giver vi nogle simple og billige indretningstips til, hvordan du kan få dit hjem til at se mere luksuriøst til en relativt lav pris.

 

1. Møblere med vaser

At dekorere dit hjem med nogle nye moderne vaser kan gøre underværker med det samme. Prøv at blande forskellige farver og former for et mere spændende indtryk. Sæt så nogle smukke afskårne blomster i vasen som kronen på dekorationen.

2. Indret med spejle

Et enkelt lille spejl kan gøre masser ved hjemmet. Spejle har en forstørrende effekt og især hvis de reflekteres sammen med lys fra belysning. Stil derfor et stort spejl i hallen og ret spotlights mod det, så vil hallen se mindst dobbelt så stor ud.

3. Flotte gardiner

Få ting kan ændre et rum, som nye gardiner kan. Vil du have en luksuriøs følelse, så hæng gardinerne fra loftet og helt ned til gulvet. Beige gardiner på mode lige nu, og disse giver rummet et luksuriøst look.

4. Nyt sofabord

Efterårets trend indenfor sofaborde er at have en såkaldt. statement sofabord, som skiller sig lidt ekstra ud fra resten af ​​interiøret. Denne form af bord findes at købe til budget pris.

5. Invester i ret belysning

Når mørket kryber tættere på, føles det vigtigt at oplyse vores hjem lidt ekstra. At købe nogle nye lamper kan skabe magi i hjemmet. For en luksuriøs følelse belys tekstiler og malerier med spotlights. Og belys dine yndlingsmalerier.  Det koster selvfølgelig lidt, men en dygtig elektriker kan belyse dit hjem så at det føles som nyt. Hvis du går i tanke om at sælge din bolig, er de en god investering af få en elektriker til at montere ret belysning, før boligen bliver sat til salg.

https://pixabay.com/sv/photos/hyllor-matta-geometriska-m%c3%b6nster-4032134/

Kommentarer lukket til 5 billige indretnings tips til din bolig